2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها(درد های زندگی)

183 بازدید | 20 پست

تنهایی و غربت درده

ورشکستگی مالی درده

از دست دادن عزیز چه مردن چه ترک شدن درده

گمشده داشته باشی درده

مشکل جسمی خودت و اعضای خانواده درده

زندانی بودن و زندانی داشتن درده

فقر درده

اعضای خانواده معتاد درده

مشکل روحی درده

نازایی درده

شوهر نااهل درده

شغل نداشتن درده

افزایش وزن درده

زندگی در عین اینکه میگن قشنگه اما چه قد در دل خودش درد به همراه داره.‌..

هر کسم یه دردی داره.‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاقی چاقی😓😓

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

و قشنگیش اینجای یک زمانی 7 تا از اینا رو همروباهم داشتی اما الان سالم و سلامت ازش اومدی بیرون😀☺️ 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

و قشنگیش اینجای یک زمانی 7 تا از اینا رو همروباهم داشتی اما الان سالم و سلامت ازش اومدی بیرون😀☺️&nb ...

به قوی بودنت افتخار کن عزیزم در پی رنج انسان به معنا میرسه و قد میکشه

به قوی بودنت افتخار کن عزیزم در پی رنج انسان به معنا میرسه و قد میکشه

🥺❤️❤️❤️💋

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها اینکه زندگی پر مشکله حرفی توش نیست. به نظرتون ه نیمه پر لیوان رو ببینیم چطوره ؟ نگرش مون عوض ...

دقیقا زندگی در کنار زشتی ها زیبایی هم داره و میشه از مفاهیم مثبت در زندگی مثل عشق شفقت مهربانی همدلی همکاری امید بهره گرفت