2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشیم.نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 118 پست
منم بچه دار نمیشم دو ساله دارم دق میکنم چون میدونم مشکل از منه خونواده شوهرم پر جمعیته ۸۰درصدشونم بچ ...

نا امید نشو قشنگم،عمو و زن عموم بچه دار نمیشدن،پول یه خونه رو دادن دکتر و آی وی اف و دارو،بعد ۱۸ سال زندگی پارسال اسفند ماه پسر دار شده کاملا طبیعی بدون آمپول و دارو و اینا،صبر داشته باش خدا به وقتش دامنتو سبز می‌کنه.

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو خواهرم همدردیم😭😭 امروز شوهرم میگف صبرم لبریز شده من بچه میخوام  بچه های مردمو میبینم اه ...

عزیزم شما اضافه وزن داری؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

سلام وقت بخیر

در کنار تلاش هاتون دعای معراجم بخونین میگن خیلی خوبه و یکی از اثراتش بچه دار شدنه استغفار روزانه هم.میگن خوبه

دیگه ببخشید من سر در نمیارم از این چیزا اینا رو.میدونستم گفتم بگم بهتون

اگه چله دراری ۴تاچهار شنبه با صابون نیت ارغسالخ نه بیار باهاش حموم کن من اینکارو کرد بعد ۵سال باردار ...

نیت چی؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اسپرمی نداره که بریم آی وی اف

ببخشید آزو اسپرم ینی شرمنده موقع ...اصلا منی نداره؟؟؟ یا اسپرم بارور ندارع

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
هم ثواب داره هم پاک تر از اون بچها نیس بیار ببین زندگیت ازاین رو به اون رو میشه مردم همیششششه حرف بر ...

شخصیت من جوریه که حرف دیگران روم تاثیر میزاره.البته نه همه ی حرفاشون.ولی میزاره.و انقدری اعتماد به نفس ندارم که سینه سپر کنم و جلوشون بایستم.سریع احساس ضعف بهم دست میده.از نگاهای ترحم آمیزشون بدم میاد.میگم میخام از پرورشگاه بیارم.ولی جراتشو ندارم.احساس حقارت میکنم.توهین نمیکنم به کسی.شخصیت خودم رو دارم توصیف میکنم

ازو اسپرم که دیگه مشخصه وضعش شما یا اسپرم اهدایی بگیر یا فرزند ب سرپرستی

با جنین اهدایی موافقم.همسرم قبول نمیکنه

با پرورشگاهی هم نمیدونم.سختمه..

نگاه مردم

حرفاشون

تو شهر هم نیستم

روستا زندگی میکنیم

محیط روستا جوریه که همه تو کار هم سرک میکشن