منم بچه دار نمیشم دو ساله دارم دق میکنم چون میدونم مشکل از منه خونواده شوهرم پر جمعیته ۸۰درصدشونم بچ ...
نا امید نشو قشنگم،عمو و زن عموم بچه دار نمیشدن،پول یه خونه رو دادن دکتر و آی وی اف و دارو،بعد ۱۸ سال زندگی پارسال اسفند ماه پسر دار شده کاملا طبیعی بدون آمپول و دارو و اینا،صبر داشته باش خدا به وقتش دامنتو سبز میکنه.
مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید آزو اسپرم ینی شرمنده موقع ...اصلا منی نداره؟؟؟ یا اسپرم بارور ندارع
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
هم ثواب داره هم پاک تر از اون بچها نیس بیار ببین زندگیت ازاین رو به اون رو میشه مردم همیششششه حرف بر ...
شخصیت من جوریه که حرف دیگران روم تاثیر میزاره.البته نه همه ی حرفاشون.ولی میزاره.و انقدری اعتماد به نفس ندارم که سینه سپر کنم و جلوشون بایستم.سریع احساس ضعف بهم دست میده.از نگاهای ترحم آمیزشون بدم میاد.میگم میخام از پرورشگاه بیارم.ولی جراتشو ندارم.احساس حقارت میکنم.توهین نمیکنم به کسی.شخصیت خودم رو دارم توصیف میکنم