2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشیم.نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 118 پست

یا اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی یا از پرورشگاه بیارید عزیزم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقویتش کن..فرق کاسنی.تخمه مرغ واردک وغاز بامیازو روغن حیوانی...پودر اشقه بریز توعسل وشیر محلی بده بخوره ..گوشت گوسفند خرما عسل چهار مغز ارده کنجدو.....تمام گرمی های عالم...کمپرس یخ روی بیضه.بادکش انتهای کمر وروغن مالی گرم

تا حدودی تقصیر خودمه اخه۹۰ درصد اگه مشکل دارم گناه خودمه من۷ ساله یه بار درستو منظم پریود نشدم ولی ب ...

. .:

🔴همونطور که میدونید تنبلی تخمدان علتها و مختلفی میتونه داشته باشه،ولی علت هرچی که باشه وزن و تحرک داشتن خیلی مهمه باید سعی کنید وزنتون رو به حالت نرمال برسونید و تحرک کافی داشته باشید🔴

📌 اگر تخمدان پلی کیستیک دارید👇
#تنبلی_تخمدان #پلی_کیستیک

تخم هویج + رازیانه + پنج انگشت پودر کنید مخلوط با عسل یک قاشق غذا خوری صبح یکی شب میل بفرمایید🥕🍯
روغن یا اسانس همین مواد باضافه روغن سیاهدونه و بادام داخل واژن تزریق بشه بمدت سه هفته💉🧫

📌اگر تنبلی تخمدان شما به علت کم خونی هست👇
#تنبلی_تخمدان_بعلت_کمخونی :
عرق رازیانه + عرق یونجه + عرق شنبلیله
روزی سه لیوان با عسل میل بفرمایید.🍶🍯
❌❌پرهیز از سردیها:
مثله ماست، دوغ، خیار، کاهو، عدس، گوشت گوساله، ترشی، پرتقال و...
حمام رفتن در بازه‌ی پریود هم ممنوع

#درمان_تنبلی_تخمدان

1️⃣مصرف غذاهای دارای هورمون زنانه مثل تخم کتان پودر شده روزی یک قاشق مربا خوری
2️⃣پستان گاو هفته‌ای مخلوط با گوشت گوسفند بصورت کباب تابه ای یا کوبیده دو یا سه وعده در هفته
3️⃣رازیانه روزی تا پنج گرم

4️⃣هویج هر روز یا آبش یا خام یا پخته یا بخار پز
5️⃣بادکش یک روز در میان از ناحیه داخلی رانها

5️⃣مصرف پودر زنجبیل. دارچین.فلفل. زنیان. انیسون. مخلوط با عسل یک قاشق مربا خوری صبح همراه صبحانه یک قاشق مربا خوری شب همراه شام

یا اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی یا از پرورشگاه بیارید عزیزم

اسپرم که کلا حرامه.جنین هم اصلا همسرم قبول نمیکنه.پرورشگاه هم دو دلم.دیروز از خاهرم ناراحت شدم.گفته میخواد از پرورشگاه بیاره

معلوم نیس ح زاده س یا...

اسپرم که کلا حرامه.جنین هم اصلا همسرم قبول نمیکنه.پرورشگاه هم دو دلم.دیروز از خاهرم ناراحت شدم.گفته ...

هم ثواب داره هم پاک تر از اون بچها نیس بیار ببین زندگیت ازاین رو به اون رو میشه مردم همیششششه حرف برای گفتن دارن مهم اینه که شما برات مهم نباشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
منم بچه دار نمیشم دو ساله دارم دق میکنم چون میدونم مشکل از منه خونواده شوهرم پر جمعیته ۸۰درصدشونم بچ ...

اگه چله دراری ۴تاچهار شنبه با صابون نیت ارغسالخ نه بیار باهاش حموم کن من اینکارو کرد بعد ۵سال باردار شدم

من نظر سنحی رو درک نکردم چیه

اما اگه تهرانی برای ناباروری برو پیش دکتر ویجی کومار 

هندی هست و میگن کارش در زمینه ناباروری خیلی خوبه 

و در آخر فقط توکل به خدا

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
اسپرم صفر

من یه راهی بهت میگم خوب بشه شوهرت باکمترین خرج و معجزه بشه چون شوهرخواهرخودمم ضعیف بود حتی یکی ازفامیلامون صفربود الان خیلی زیاد ترشده

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی