2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشیم.نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 118 پست
با جنین اهدایی موافقم.همسرم قبول نمیکنه با پرورشگاهی هم نمیدونم.سختمه.. نگاه مردم حرفاشون تو شهر ...

به همسرت بگو با اسپرم اهدایی باردار شدن تو روستایی که میگی حرف درمیارن بهتر از بچه نیاوردنه که ی عمر بگن اجاق کور بودن 

کسی ام که قرار نیست بفهمه مردم فک میکنن معمولی باردار شدی دیگه

سرزمین عجایبه اینجا 👁
میشه بگی عزیزم.خیلی لطف میکنی

گیاه (خرنوب) از عطاری بگیر تازه باشه مونده نباشه 

بعد بده برات پودرش کنن یا خودت پودر کن مثل آرد بشه 

بعد صبح ناشتا و قبل خواب یه قاشق غذاخوری تو 1لیوان و نصفی بزار یکم بجوشه بعد ازصافی رد کن تا 6ماه بده شوهرت بخوره بعد برو آزمایش بده ببین چقدر فرق کرده واسه منم دعاکن❤️

انشالله بچه داربشی

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت بگو با اسپرم اهدایی باردار شدن تو روستایی که میگی حرف درمیارن بهتر از بچه نیاوردنه که ی عمر ...

عزیزم

اسپرم اهدایی که کلا حرامه

جنین اهدایی هم همسرم میگه حرامه(البته ببخشید توهین به کسی نباشه)

من بچه ی پرورشگاهی رو میگم تو روستا حرف درمیارن

نا امید نشو قشنگم،عمو و زن عموم بچه دار نمیشدن،پول یه خونه رو دادن دکتر و آی وی اف و دارو،بعد ۱۸ سال ...

راضیم به رضای خدا خدا بچشون حفظ کنه....ناامید نیستم دیگه دیدم عوض کردم اگه بشه خدا میخواد اگه نشه خدا میخواد چی بهتر از خواست خدا

چجوری یعنی میشه بیشتر توضیح بدی عزیزدلم کلا نمیفهمم

من وقتی بچه دار شدم مادر بزرگ شوهرم فوت کرد ومن هنوز توچله اربعینم بودن یعنی ۴۰روز ازم نگذشته بعد این قضیه بچه دار نشدم وگفتن چله مرده گرفتی وباید با صابون مرده که تو غسال خونه هست بیاره باهاش ۴تا چهارشنبه حموم کنی قبل اذان ظهر تاچلت بره منم حموم کردم ۳تاچهارشنبه حموم کردم باصابو چهارشنبه اخری باردار بودم دیگه

شخصیت من جوریه که حرف دیگران روم تاثیر میزاره.البته نه همه ی حرفاشون.ولی میزاره.و انقدری اعتماد به ن ...

عزیزم درکت میکنم ولی برای بچه ات مجبوری که خیلی حرفها را گوش ندی یا جوابشونو بدی

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ممنون عزیزم.خیلی لطف کردی.انشاءالله خدا حاجت دل خودتو بده❤

خواهش میکنم گلم فقط تو روخدا پشت گوش ننداز شوهرخواهرم دکتر گفت بچه دارنمیشین ولی همین گیاه باعث شد الان خواهرزادم تو اتاق خواب باشه😁

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
عزیزم درکت میکنم ولی برای بچه ات مجبوری که خیلی حرفها را گوش ندی یا جوابشونو بدی

درسته

چاره ای نیست

باید خودمو خیییلی قوی کنم

تا کسی جرات نکنه حرفی رو چه تو روم چه پشت سرم بزنه

میت😂غلط املایی صابون میت میاری از غسالخونه یاهمون مرده شور خانه وباهاش حموم میکنی ۴بار فط چهارشنبه ...

اها متوجه شدم اخه این برا ابطال چله ت نبوده؟کلا هر کی بشوره حاجت میگیره