2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری نگو..انشاءالله که شب خوبی میشه برات  همه مردم دیگه قدرت و توان خرید قبل رو ندارن  ...

نه عزیزم غصه خودم و خورد و خوراک خودمونو نمیگم،دستمون به دهنمون میرسه خداروشکر،منظورم غصه مردمه،نمیدونی چقدر غصه میخورم،همین الانشم دلم داره میترکه😭😭😭

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بچا بابای من سرشب که میشه هرچی هست میخوره بعدم می‌خوابه 🤣فداش بشم 😍

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
یه پاستیل کرم میذارم روش معلوم شه از ریشه پوسیده🤣🤣🤢

ی تیکه ژله قرمزم بزا تو ریشش ک معلوم شه از آبسه بوده🤌🏼🤢🤣🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
چرا گلم ؟ انشالله شب خوبی در پیش داشته باشید

انشاالله برا همه.من غصه هموطنای عزیزمو میخورم😔😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

ما خانوادمون دورن

کاش کسی رو داشتیم میرفتیم پیشش یا میومد

بیشتر خوش میگذشت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دلم نمیره به شب یلدا الان خیلیا به عزای بچه هاشون نشستن من چجوری شادی کنم آخه خدااا

آفرین بر شما ٫ ما هر سال شب یلدا مسافرت بودیم امسال اصلا دلمون نیومد در کنار اینهمه خانواده های داغدار بریم ترجیح دادم منزل باشیم.