2777
2789
عنوان

حق با کیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست
از اونجایی که هرکسی نگاه و سلیقه متفاوتی داره ممکنه ی عده بخاطر خوشگلی نگاش کرده باشن و ی عده هم ب ...

بسیار عالی😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار نداشته باش بین این همه خانم بگم خانما چش چرون بودن اینو از من نخواه من ای کن نات

نه والا از رو چشم چرونی نبوده که ی مدت خیییییلییییی طولانی نگاه کنن

به هرحال ممکنه ی وقتایی ی آدم برامون جلب توجه کنه (چه خوب چه بد)بعدشم ی نظر حلاله دختر 😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
نه والا از رو چشم چرونی نبوده که ی مدت خیییییلییییی طولانی نگاه کنن به هرحال ممکنه ی وقتایی ی آدم ب ...

باشه خودت خواستی حق اعتراض نداری

پس با این حساب به این نتیجه میرسیم  دادشت خوشکل و خوشتیپ بوده برو واسش اسفند دود کن چشم نخوره بچم

باشه خودت خواستی حق اعتراض نداری پس با این حساب به این نتیجه میرسیم  دادشت خوشکل و خوشتیپ بوده ...

عرررر🥲😂با این حرفت صدای شکستن قلبمو شنیدم😂💔

حق با اون😝

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
حق با اون😝

دوباره سلیطه بازی رو شروع کردی؟🥲

دوباره سلیطه بازی رو شروع کردی؟🥲

کجاشو دیدی😌😌

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وجدانا داداشتو گفتی یا دوس‌پسرتو😁

وجدانا به جون مامانم تا حالا تو عمرم دوست پسر نداشتم 😂

قسپ نخووووور شوخی کردم🥲😂

تو مگه عکسای منو عاخایی رو تو سایت ندیدی؟🥲

نههههه 

منو عاخایی😛