2777
2789
عنوان

جذب کسی که خیلی دوسش داری

4577 بازدید | 108 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم تا حالا شده با قانون جذب یا راه دیگه به کسی که خیلی دوسش دارین برسین  و کاری کنین که اون بیاد سمتتون آخه طرف من آدم سنگینیه و از دخترایی که بهش پیشنهاد میدن خوشش نمیاد چند موردش رو دیدم . و اینکه من براش کار میکنم و اصلا شرایطی نیست که من برم و حرفمو بهش بزنم اگر تجربه ای دارین ممنون میشم کمکم کنید.

تو سرچ تلگرام سرچ کن جذب ازدواج ساناز اسبقی

اگر بالا نیمد یه ایدی بهم بده تا برات بفرستم دوره‌شو

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من عاشق یه مرد بوتیکی شد که اصلا اون خبر نداشت همش تا یکی میخاست از دوستا خرید کنه باهاش میرف ک ببینتش مادرش بنده خدا پیره گفت ازدواجتو ببینم بعد بمیرم اینم خاستگار سنتی راه میداد وهرکدوم به نحوی رد میکرد هروقتم میدیدمش پیس پیس ذکرمیگف  باصلوات شمار یبار دیدم حجاب کرده بش خندیدم گف چله حق شناس گفتم برام انجام بده یه خانومه یروز ک خاستگار داره میبینه همونه 😍منکه شاخ دراوردم ولی پسره ندیده بودتش مادرپسره اینو تو فروشگاه موادغذایی ک کارمیکنه دیده ورفتن هاستگاری 

يعني زل بزني فقط

اره زل بزنی بهش بدون پلک زدن و لبخند نگاهش کنی

بعد یهو بازم بدون پلک زدن ی خنده اروم بزنی و نگاهتو رندازی پایین یا ی سمت دیگ😁خیلی جوابه

مغرورِ ژذاب😌 زیبای خوشگل☺ چشمام درشتههه 😃 قلبم تو مشتهههه R😜❤
میشه لطف کنی برام بفرستی من تلگرامم بالا نمیاد

ببین فقط تو تلگرامه

جای دیگه نمیتونم بفرستم

راه بنداز تلگرامتو

الان اپش رو گوشیت هست؟

نگاه قفلی بعد که نگات کرد تو چشمتو بدزدی یعنی مثلا خجالت کشیدی چند بار تکرار کنی جواب میده بشدت

چه بلديا ولي نگاه قفلي منظورت چيه يعني اون نفهمه نگاه ميكني😕

من خجالت ميكشم چندبار نگاه يبارش ميتونم انجام بدم😕

👌👍امتحان میکنم عزیزم ممنون از نظرت 

امتحان نکن

اون واسه دوست شدنه و همه میدوننش و لابد اون دخترایی که بهش پیشنهاد دادن امتحانش کردن و رد شدن 

و این اخلاقی که شما میگی اینا روش جواب نمیده