سلام دوستان میخواستم بدونم تا حالا شده با قانون جذب یا راه دیگه به کسی که خیلی دوسش دارین برسین و کاری کنین که اون بیاد سمتتون آخه طرف من آدم سنگینیه و از دخترایی که بهش پیشنهاد میدن خوشش نمیاد چند موردش رو دیدم . و اینکه من براش کار میکنم و اصلا شرایطی نیست که من برم و حرفمو بهش بزنم اگر تجربه ای دارین ممنون میشم کمکم کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست من عاشق یه مرد بوتیکی شد که اصلا اون خبر نداشت همش تا یکی میخاست از دوستا خرید کنه باهاش میرف ک ببینتش مادرش بنده خدا پیره گفت ازدواجتو ببینم بعد بمیرم اینم خاستگار سنتی راه میداد وهرکدوم به نحوی رد میکرد هروقتم میدیدمش پیس پیس ذکرمیگف باصلوات شمار یبار دیدم حجاب کرده بش خندیدم گف چله حق شناس گفتم برام انجام بده یه خانومه یروز ک خاستگار داره میبینه همونه 😍منکه شاخ دراوردم ولی پسره ندیده بودتش مادرپسره اینو تو فروشگاه موادغذایی ک کارمیکنه دیده ورفتن هاستگاری