2777
2789
عنوان

بیمارستان نجمیه

7107 بازدید | 25 پست

کسی تجربه زایمان داشته اونجا؟من خودم ساکن کرجم بیمه هم نیرو مسلح دارم تکمیلی. نمیدونم کدوم بیمارستان انتخاب کنم خیلی استرس دارم . دکتر خودم ک تو کرج مریم و قائم و کسری و آرام هس ولی بیمارستانای تهران هزینش خیلی کمتر میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید

برو عالیه. انگار رفتی هتل.  همه چیزش خوبه.  من که خیلی خیلی راضی بودم.  مامانم. پیشم بود. وقتی اوردنم تو بخش دیدم مامانم برا خودش قهوه درست میکرد. از صفر تا صد کارامو پرستار انجام میداد 

نام مستعار حذف شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم غلام پور. من مطبش میرم ولی این بیمارستانا ک گفتم کار میکنه.کسری رفتم محیطش خوشم نیومد با دفترچه ...

من چندبار شبونه کسری رفتم کارشون عالیه 

دفتر چه مت تامین اچتماعی تکمیلی اسیا سزارین گفت ۲و نیم طبیعی یک و نیم 

برو عالیه. انگار رفتی هتل.  همه چیزش خوبه.  من که خیلی خیلی راضی بودم.  مامانم. پیشم ...

طبیعی یا سزارین؟ پرسیدم اتاق خصوصیم گف ۲۴۰۰ باز اونجا برم با اتاق خصوصی باز برام کمتر میافته 

طبیعی یا سزارین؟ پرسیدم اتاق خصوصیم گف ۲۴۰۰ باز اونجا برم با اتاق خصوصی باز برام کمتر میافته 

سزارین بودم. اتاق خصوصی گرفتم. برا شش سال پیش چهارصد شد. دو تخته بود.  اینقد خلوت  نیاز نبود خصوصی بگیرم از بقیه سوال کردم. خصوصی نگرفته بودن. همینقدر  راضی بودن هر کی رفته راضیه

نام مستعار حذف شود

حالا من زنگ زدم با دفترچه ما گف طبیعی ۷۰۰ سز ۸۰۰. ولی سز اختیاری گف ۱۲تومن میشه خیلیه

برا بیمه خودمون رایگان.  طبیعی.  اگه خود خواسته سزارین بخای  باید هزینه بدی من بچه اولم سزارین بود دومی هم سزارین شد

نام مستعار حذف شود

برا بیمه خودمون رایگان.  طبیعی.  اگه خود خواسته سزارین بخای  باید هزینه بدی من بچه او ...

برا من اولی هنو دکتر نگفته چ مدلی زایمانم.بعد میگن باید چادر بزاری حتما حقیقته؟قبلش رفتی پرونده تشکیل دادی اونجا؟