2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفر بعدی ایشالله به زودی زود صاحب فرزندان سالم و صالح و عاقبت بخیر میشه❤️😍

اگر فرزند داری خدا فرزندانت رو در پناه خودش حفظ و عاقبت بخیر کنه انشاالله به برکت صلوات بر محمد و آل محمد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نفر بعدی واسه یه مشکل بزرگش نذر صلوات کنه واسه حضرت فاطمه و حاجت روا بشه انشاالله  

پس نفر بعدی که گفتم خود شمایی نذر صلوات یادت نره     واسه نفر بعد هم یه ارزو کن زنجیره ق ...

ایشالله نفر بعدی خدا بهش عمر با عزت ، همسری وفادار و عاقبتی ختم به خیر بده و اینکه حال دلش ایشالله خوش میشه 

حتما هم حدیث کسا رو از اینترنت دانلود کنه بزنه حدیث کسا علی فانی دانلود کنه و تو خونش پخش کنه تا فرشته ها به خونش بیان و هر روزکهیادش اومد تکرار کنه و معجزشو بعدا برامون بگه❤️😍

ایشالله نفر بعدی خدا بهش عمر با عزت ، همسری وفادار و عاقبتی ختم به خیر بده و اینکه حال دلش ایشالله خ ...

وااااای چقدر دعا  

چه دعاهای قشنگی  

اقا اینم مال خودمهههههههههههههه  

نمیدمش به کسی  

نفر بعدی حامله میشه

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
نفر بعدی طلا میخره

خدا از دهنت بشنوه ولی شوهرم نمیگیره اخه چند بار طلا گم کردم😔

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی