2777
2789
من این ست چرم رو پیشنهاد میکنم عالی حرف نداره

شبیه این دمپایی قدیمی پلاستیکیاس که توش همیشه مشکوک به سوسک بود😱

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا تولدم ایرپاد خرید هرچی میگم میخام بخرم قبل خودم میره برام میخره زشته من چیزی براش نگیرم

هودی با دورس بگیر

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

بچها من میخوام برا همسرم ی حلقه نقره بگیرم بزارمش ولنتاین بدمش یا شب یلدا 

میدونم اگه بگیرم انقد ذوقشو دارم دلم میخواد سریع بدمش😁💃🏻

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
شبیه این دمپایی قدیمی پلاستیکیاس که توش همیشه مشکوک به سوسک بود😱

یعنی چی ؟ 😒

می دونی چقدر گرونن اینا   

چرم اصله ، سفارشی از پاریس میارن   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻