2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی بعد از آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 8197 بازدید | 25 پست
همون که تخمک و اسپرم که در محیط آزمایشگاه جنین تشکیل میدن همون جا تعیین جنسیت میشن و بعد انتقال میدن ...

من الان میکرو کردم همونه پ این  ی اسم دیگشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منفی بشه خیلی میخوره به ذوقم آخه خیلی بهش امیدوار بودم حتی پول آی یو آی رو نداشتیم گوشوارمو فروخ ...

انشاءالله نتیجه میگیری. من ختم بسم الله الرحمن الرحیم خیلی بهش اعتقاد دارم اگر دوست داشتی حتما انجام بده .از نت طرز خواندنش را سرچ کن

حسبی الله💚
اگه منفی بشه خیلی میخوره به ذوقم آخه خیلی بهش امیدوار بودم حتی پول آی یو آی رو نداشتیم گوشوارمو فروخ ...

عزیزم چرا جنسیت بچه برات مهمه انقدر که بخاطرش طلا میفروشی؟ اطرافیانت پسر دوست و اینان؟ 

واقعا بچه باید خوب و سالم و با اخلاق باشه. درسته آدم ترجیح میده هر دو جنس رو داشته باشه ولی دیگه چرا انقدر اصرار آخه عزیزم....

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
عزیزم چرا جنسیت بچه برات مهمه انقدر که بخاطرش طلا میفروشی؟ اطرافیانت پسر دوست و اینان؟  واقعا ...

آره عزیزم سر بچه اولم زیاد حرف شنیدم انگار دنیا رو سرم خراب شده بود...خدا ازشون نگذره وگرنه برای خودم و همسرم اصلا مهم نیست پسر داشته باشیم ولی خدا به حق امام حسین خودش هرکسی که به دیگران کار داره و طرز نگاه کردنش بمن بد بود اون روزا رو نابود کنه.

آره عزیزم سر بچه اولم زیاد حرف شنیدم انگار دنیا رو سرم خراب شده بود...خدا ازشون نگذره وگرنه برای خود ...

حق داری ناراحت بشی. به نظرم اینکه اطرافیان بدی داریم نباید باعث بشه اهداف جدی زندگیمون رو عوض کنیم فقط میتونیم ارتباطمون رو با اونا کمتر کنیم و اگر لازم شد با احترام بهشون پاسخ بدیم. 

من 9 ماهه دارم اقدام میکنم باردار نشدم. خداروشکر کن خدا یه نازدونه به طور طبیعی بهت داده. 

اگه بازم بچه دار شدی چه دختر چه پسر فقط موفق و عاقل بارش بیار. طوری که جنسیت زده نباشه و خوب زندگی کنه. همین مهمه فقط. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
حق داری ناراحت بشی. به نظرم اینکه اطرافیان بدی داریم نباید باعث بشه اهداف جدی زندگیمون رو عوض کنیم ف ...

آره عزیزم منم نظرم مثل شماس یعنی برای دخترم ارزش قائلم منظورم دیگرانه...عزیزم ایشالله خدا بهت به همین زودیا یه بچه خوشگل و نازو سالم بهت میده تا حالا برای دو نفر دعا کردم بچه دار شدن  وقتی که دخترم به دنیا اومده بود ازم خواستن براشون دعا کنم.خدا کنه بحق حضرت فاطمه تو هم زودتر دامنت سبز بشه.تو هم به همین زودیا مامان میشی.

آره عزیزم منم نظرم مثل شماس یعنی برای دخترم ارزش قائلم منظورم دیگرانه...عزیزم ایشالله خدا بهت به همی ...

انشاءالله عزیزم به امید خدا. ممنونم از دعاهای زیبات 🌺🌺🌺

آره عزیزم منم نظرم مثل شماس یعنی برای دخترم ارزش قائلم منظورم دیگرانه...عزیزم ایشالله خدا بهت به همی ...

توروخدا ب منم دعا کن کاهش میکنم🙏آی یو آی کرده بودم امروز تستم منفی بود ناراحتم.ی ساله بیشتره بچه میخاییم لطفن دعام کن🙏