2777
2789

سلام وقتتون بخیر

ما حدود ۴ سال پیش میخواستیم یه آپارتمان بخریم و یه مقدار پول کم داشتیم، من اون تایم دانشگاه شهر دیگه‌ای بودم و طلاهامو گذاشته بودم خونه. مامانم همه‌ی طلاهای من و گوشواره‌ی خواهرمو فروخت. هیچ طلایی از خودش رو نفروخت اما هی به بابام میگفته فروختم و طلا ندارم. دو ماه بعدش بابام وام گرفته بهش داده و به جای جبران کردن طلاهای من به طلاهای خودش اضافه کرده. منم خییلی طلا دوست دارم مخصوصا اونایی که تو نبودم فروخت رو هروقت یادم میاد ناراحت میشم. 

بعد الان میخوام برم از طلاهایی که استفاده نمیکنه بردارم. فقط هم گوشواره میتونم بردارم و شاید دستبند. کارم بده؟

مامانم کلا بی‌نهایت خودخواهه بخوام کاراشو شرح بدم همه تعجب میکنید.

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

بعله کع بده 

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دله بازیه نکن من باشم نمیکنم . مامانتم اشتباه کرده 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

کار مامانت درست نبود ولی دلیل موجهی هم برای کار شما نیست

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

ارزشش رونداره بخاطرش خودتو ببری زیر سوال

مثل مادرت رفتار نکن

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…