2777
2789

سلام خانما امروز اتفاقی متوجه شدم رولی لوزه پسر ۸ ماهم ی لکه سفیده همچین موردی دیدین دلیلیش میتونه دندون دراوردن باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم افت نیست ،چرک هست. چرک گلو باید چرک خشک کن مصرف کنه،حتما ببرش دکتر متناسب با سنش بعد دارو میده اصلا هم چیز خاصی نیست نگران نباش،خودت هم سرما بخوری ممکنه اینجور بشه 

اره بهداشت یا درمانگاه ببر

اصن جراتشو ندارم سر واکسن ۶ ماهگی بردم کلینیک لعنتیا بهش دیلو فناک دادن دیگ جرات ندارم هرجایی ببرم واسه همین دس ب دامان نی نی سایت شدم ک ببینم مورد مشابهی بوده یا ن 

اصن جراتشو ندارم سر واکسن ۶ ماهگی بردم کلینیک لعنتیا بهش دیلو فناک دادن دیگ جرات ندارم هرجایی ببرم و ...

عزیزم من همین دیروز  رو لوزه‌ام یه چیز سفید رنگ دیدم فقط گلو درد داشتم نه تب نه سرفه هیچی فقط گلوم درد میکرد امروز رفتم دکتر بهم چرک خشک کن داد،بهش سنگ لوزه هم میگن.الان بزن تو اینترنت بزن عکس چرک لوزه ببین همونه؟

اصن جراتشو ندارم سر واکسن ۶ ماهگی بردم کلینیک لعنتیا بهش دیلو فناک دادن دیگ جرات ندارم هرجایی ببرم و ...

الهی بگردم،منم گلوم درد میکنه،شاید اونم درد گلو داره،آخه هم درد داره هم خیال میکنی یه جیزی چسبیده ته حلقت میخوای بکنیش.