2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم؟؟🤔😍

221 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

.من این ماه وقتی کیت تخمک گذاریم مثبت شد رفتم سونو.گفتن فولیکول۲۲در۲۴ داری.

دکتر بهم دوتا امپول هاش سی جی زد و ۳شب پشت هم اقدام داشتم(شبای ۱۴و۱۵و۱۶سیکلم بود). 

روز ۲۰ سیکل درد خیلییییییی شدید زیر دلم و دوتخمدان داشتم که تا واژن و مقعدم تیر کشید و حدود نیم ساعت ادامه داشت.

بعدش حدود۱۵ دقیقه بدنم داغ داغ شد و گرگرفتگی شدید داشتم.

چند روزی هست روی سینه هام رگ های ابی اومده که گاهی برجسته میشه .

دو روزه میل ب غذا ندارم و تهوع دارم.

بنظر شما باردارم؟🥴🥴🥴

با توجه به تزریق امپول کی برم ازمایش خون بدم جوابش درست باشه؟
روز ۲۰سیکل بی بی چک زدم هاله کمرنگ افتاد
امروز۲۲سیکلم هست، بی بی چک زدم خط افتاد اما خاکستری هست
بنظرتون کاذبه؟
ممنون میشم کمک کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته فک نکردن🤣ممنون عزیزم

تا میتونی سر خودتو گرم کن یا مهمون دعوت کن یا همش برو مهمونی تا این چند روز ذیگه هم بگذره😂😂من سه چهار روز پشت سر هم مهمونی سنگین دادم ینی تا ده روز وقت نداشتم اصن به حاملگی بخوام فکر‌کنم

تا میتونی سر خودتو گرم کن یا مهمون دعوت کن یا همش برو مهمونی تا این چند روز ذیگه هم بگذره😂😂من سه چ ...

عزیزم❤

بارداری بسلامتی؟؟؟؟

من بهش فک میگکنم اما استرس ندارم.اخه اولین ماه اقداممه، هیجان دارم و برام جدیده😆

بسلامتی گلم آز بتا دادی؟ علایم لانه گزینی نداشتی ۱۰روز بعد اقدام؟

من بچه دومم عست..نه فقط تستم مثبت شده دیگه بتا ندادم...هیچ علائمی هم نداشتم فقط شدیدا خشکی پوست گرفتم جوش زدم از قبل موعدم اینطوری شدم...شدیدا بی اشتهام ویار ندارم اما میلم به هیچ غذایی نمیره...

اخه منم برج ۸اخری پری بوده وتاریخ اخرین قاعدگیمو ک برج ۸ بودع روازیادم رفته الانم بیبی زدم مثبت شد ن ...

دیکه نقریبی اخرای همین برج برو سونو رو حساب اندازه جنین بهت میگن سن حاملگیتو