2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

172 بازدید | 55 پست

دیگه نمیتونم تحمل کنم 

خانوادم خیلی زجرم  میدن 

همه اش مقایسه ام میکنن 

همه حرفی بهم میزنن 

هرچی حرف زشته مادرم و پدرم بهم میگن 

به خدا دیگه دارم میمیرم 

همه اش سرم تو کتاب و درسه 

بعد اینا میان منو مقایسه میکنن 

سه هفته هست بیرون نرفتم و مهمونی نرفتم نه با گوشی بودم نه با تلوزیون بودم حتی با اونا هم حرف نمیزدم 

فقط و فقط درس خوندم 

بعد همه اش مقایسه میشم 

همه اش میگن تو هیچی نیستی 

هرچی تلاش کردم و زحمت کشیدمو می کوبن به تنم 

دیگه نمیکشم 

دیشب مادرم به خدا قسم همین جوری یه دفعه دیدم بهم خیره شده و بهم میگه تو چقدر زشتی واقعا که هیچ قشنگی نداری با اون ابروهات میمون

به خدا قسم هیچ کاری نکردم اینو بهم گفت جلو پدرم خیلی خیلی خجالت کشیدم دلم بدجوری شکست یعنی فقط یه لبخند الکی زدم بعدش چند دقیقه بعد رفتم تو اتاقم 

جلو صدای گریه امو گرفتم و گریه کردم 

آخه من انقدر درس میخونم اونجوری به خودم نمیرسم 

مطمئنم حتی یه ذره هم نفهمیدن گریه ‌کردم 

انقدر پاک زندگی کردم اون خدا بالا سری میدونه نمی خوام منت بزارم چون می دونم وظیفم هست ولی دیگه خسته شدم تا حالا نگاه هم کج نرفته به خدا آب خیلی خیلی بوده ولی تا حالا شنا نکردم 

از دید مادرم زشت هستم ولی دوستام بهم میگن نازی. همه هم بهم میگن نمیدونم چرا اینا اینجوری هستن 

بعد دقیقا فردا میاد از دختر خالم تعریف میکنه که چقدر خوشگله و ناز هست و مثل فرشته هاست 

به خدا حسود نیستم ولی تاحالا مادرم ازم تعریف نکرده بعد ناراحت میشم خیلی راحت از اون تعریف میکنه و روز قبلش به من میگه تو چقدر زشتی . دلم درد میگیره

الانم دو روز هست استراحت کردم همه اش بهم میگن تو درس نخوندی و فلان هر کس جا تو بود نفس هم نمی کشید 

همه اش مقایسه میشم کلافه شدم 

این همه زحمت میکشم نمیبینن بعد دو روز استراحت میکنم همه چی بهم میگن 

دیگه چیکار کنم؟

خسته هستم 

می خوام انتقام بگیرم 

دلم می خواد هرچه زود تر بمیرم 

خودم مطمئن هستم دیگه افسرده شدم 

به نظرتون چی کار کنم؟

کمکم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی

خب بگو بهش که دلت از حرفاش میشکنه

ای بابا ناراحت شدم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

برا حرفایی که قراره روی روحیت تاثیر منفی بزاره کر باش حتی اگه مامانت یا بابات بهت بگن

تلاشتو بکن ولی خودتو اذیت نکن سعی کن بخودت برسی و شاد باشی خودت حال خودتو خوب کن این روزا از هیچ کسی انتظار نمیره

منم امروز مامانم گند زده به اعصابم سر یدونه خاموش بودن گوشیم ولی اهمیت ندادم😌

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
شاید نمیخاد برسه میخاد راحت باشه 

عزیزدلم زن باید به خودش برسه و لطیف و خوشگل باشه البته به من ربطی نداره خودشون نظر خواستن ولی زنی که زنانگی نداشته باشه مثل گلیه که گل برگ نداره

خودم دوست دارم به خودم برسم ولی درس هام کشتنم  غذاب وجدانم دارم دو روز هست درس نخودم

عزیزم وقت هات رو تقسیم کن

میفهممت الان من درس دارم مسواک یادم رفته 😂

برای خودت وقت بزار