2777
2789
عنوان

لنگیدن پای بچه ۴ساله

190 بازدید | 5 پست

بچه ۴ساله ام به صورت دوره ای پاش می لنگه تازه آبان بهمین خاطر آزمایش داده اما دکتر اطفال چیزی تشخیص نداد.گفت سینوویته گذرا اما الان دوباره می لنگه اگر دوباره ببرمش دکتر دوباره آزمایش میگیره،کسی تجربه ای نداره؟

مادر دو فرشته

عزیزم ببر متخصص مغز و اعصاب

دختر منم اینطوری شد ولی فقط سه روز 

البته تست کرونا هم مثبت شد....بیمارستان بستریش کردند و انتی بیوتیک های قوی تزریق کردند براش

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریور یه آزمایش خون برای سرماخوردگی داد آبان آزمایش خونش کم خونتر بود اما کم خونی نداره  خدا ...

نگران‌نباش عزیزم 

.....از دکتر بخواه هگه ی فاکتور های خونی رو بررسی کنه

منم سه روز تمام فقط گریه کردم .....ولی آخر مشخص شد کرونا گرفته و ویروس وارد لگن شده.....تا اومد خوب بشه هزار بار مردم و زنده شدم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️