2777
2789

من دارم خوبه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . این لینک رو بخونید، اگه گوشیتون a32 samsung هست نظر افرادی که این گوشی رو دارند میتونید بخونید و از تجربیاتشون استفاده کنید. اگهدباز نشد خصوصی پیام بدید، تا براتون بفرستم، ان شاءالله که مناسبی براتون باشه.

https://www.mobile.ir/phones/comments-39202-samsung-galaxy-a32.aspx

https://www.mobile.ir/phones/comments-39202-samsung-galaxy-a32.aspx

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
دوربینش ضعیف نیست ؟؟؟ سبکه؟؟؟؟

نه خوبه اما سبک نیست

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

خانم زهرا تونستی رو لینکی که برات فرستادم بری تو سایت؟ اگه نشد تو خصوصی پیام بده تا اونجا بر ات لینک بزارم

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
بله شد ممنون

خدا رو شکر، ان شاءالله که گوشی خوبی برات باشه.