من بچهامو یک سال و شیش ماهگی گرفتم از پوشک، باید کم کم شروع کنی، مثلا همین که معنی جیش تو دستشویی رو یاد گرفته خیلی خوبه، یواش یواش مثلا اولش روزی چند بار پوشکش رو در بیار بگو بریم جیش کنیم، بعدش هی هر روز بیشترش کن، تا روزی که فقط شبا دیگه پوشکش کنی، و روز ها بازش بزار و نیم ساعت یبار ببرش سر پا بگیرش، اما با مهربونی و خنده و بازی،. نه با زور و دعوا و جیغ و داد، موفق میشی عشقم
دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری
خیلی داری زود میگیریش به دستگاه عصبیش اسیب میرسه ممکنه بعد بزرگتر میشه کنترلش کم بشه .
من در این مورد تاپیک زدم اگر دوست داری بخون . ضمنا از تنبلی مادر نیست 😶😐 بستگی به نشانه های امادگی بچه داره اگر زودتر از این که تمام اون نشانه ها که در تاپیکم نوشتم از پوشک بگیری بهش فشار اوردی حتی اگر موفق بشی
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی داری زود میگیریش به دستگاه عصبیش اسیب میرسه ممکنه بعد بزرگتر میشه کنترلش کم بشه . من در ...
والا بخدا دخترای من زود گرفتمشون، الان بزرگ شدن،. هیچ وقت هیچ مشکلی هم نداشتن و اذیتم نکردن، البته بگم بچهامم آمادگی داشتن خودشون و باهام راه آمدن و اصلا لجبازی نکردن و همکاری کردن
اکثرا دیدم نوشتن که بچه هاشون اذیت میکنن زیر زیر دو سه سال بچه با بچه هم متفاوته خب
آره خوب بچها با هم متفاوت هستن، و البته راه و روش مادر ها هم تاثیر زیادی داره، باید دید که زمینه فراهم هست یا نه، مادر خودش بهتر متوجه میشه الان بچش آمادگی و معنی جیش و دستشویی این چیزارو متوجه میشه که روش کار کنه و تقویت کنه یا نه
والا بخدا دخترای من زود گرفتمشون، الان بزرگ شدن،. هیچ وقت هیچ مشکلی هم نداشتن و اذیتم نکردن، البته ب ...
عزیزم منم نگفتم همه . گفتم امکانش وجود داره . اگر بچه خودش همکاری داره که هیچی .برای شروع گرفتن پوشک بچه چندتا نشانه از خودش نشون میده احتمالا اونا رو داشته که گرفتیش . ولی اگر مثلا بچه ای تا سه سالگی این علامت ها رو نداشت این تنبلی مادرش نیست که بچه پوشک میشه 😐
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚