2777
2789
عنوان

برای عروسی خواهرم چی کادو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5290 بازدید | 66 پست
تو خانواده ما مجرد و متاهل فرق نداره همه خانواده درجه ۱ سنگین کادو میدن مثلا من واسه عروسی داداشم سک ...

خب اینجوری که ممکنه واسه یکی سخت باشه 😕

الان کی ۲۰تومن داره بده واسه سکه ؟ 

ماقبلناخواهربرادراربع سکه میدادن ولی دیگه الان نمیشه اینقدرداد

وضعیت مالی خانواده هاافتضاح شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستت درد نکنه

منن اگ عروسی خاهرم باشه مجرد باشم هچ نمیدم جز شاباش😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یا یه انگشتر بگیر 

از این انگشترای که تازه اومده فانتزی و توریه ، محکمه همیشه میتونه دستش کنه حدود دو تومنه 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی 
ده میلیون دیگه زیاده یه دستبند خوب شیش تومنه ،اونقدر هم که میگی نیست 

واجب نیست خب ی دختر مجرد اینکارو بکنه و بعد شوهرخاهرش بفروشه و بکنه جیب خودش😁😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

خیلیم خوبه ،،به جاش میتونی یه پلاک طلا به اسم همسرشم سفارش بدی ،خیلی شیکه ..منم واسه مامانم درست کردم ،کمتر از یک گرمم شد،بعد یه مرواریدم پائینش زدم ،برا همین سنگین تر نشون میداد

ده میلیون دیگه زیاده یه دستبند خوب شیش تومنه ،اونقدر هم که میگی نیست 

فکر کنم از قیمتا خبر ندارین

الان طلا با اجرت و مالیاتش حدودا میشه گرمی ۲ میلیون 

من خودم نازک ترین دستبندی که دیدم حداقل ۴ گرم بود

چون خودم خریدم دقیق ۴ گرم بود گفت دیگه کمتر از این مال بچه های نوزاده 

۴ گرم طلا میشه ۸ میلیون حالا اگه نازک پیدا کنه

بعدم موقع کادو دادن میگن فلانی یه دستبند ناااااااازک آورده😐😐😐😐😐

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
زیاد نیست خواهرشه  ما رسم داریم برا جاری و دختر خاله و دختر دایی اونایی که باهاشون خوبیم و رفت ...

گغتم رسمتون چطوره؟؟ رسم ما انقدر زیاد نیست اونم چون مجردن 

الان من خواهرم عروسی داره واقعا موندم چند بدم از طرفی میگم گرونیه باید زیاد بدم از طرفی میترسم زیاد بدم رسم بشه بقیه هم بخوان زیاد بدن در توانشون نباشه بعد باعث  این رسم لعنت کنن😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃