بچه ها چند روز پیش به شوهرم شک کردم رفتم تو تماسای گوشیش چیزی نبود ولی دیدم پیامایی که به یه همکار خانومش داده رو پاک کرده شک کردم یهو دیدم زنه براش عکسای لختیشو فرستاده. نصفه شب باهاش دعوام شد و گفت که چند وقتیه اون بهش گیر داده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
گفتم که انقد گذاشتی بهت نزدیک بشه که به خودش اجازه بده این کارو کنه. منم زنگ زدم به دختره ریدم بهش.شوهرم گریه و فلان ک ببخشید غلط کرردم .ولی من هنوز شک دارم چون یجا کار میکنن
گفتم که انقد گذاشتی بهت نزدیک بشه که به خودش اجازه بده این کارو کنه. منم زنگ زدم به دختره ریدم بهش.ش ...
ببخشید استارتر اما اول باید همسرخودت و جررررر میدادی، نه دختره.
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫