بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه ربطی داره؟ به هر حال کسی که امتحان فیزیک یا ریاضی پیش نوبت داده ممکنه یکی دو سوال رو بلد نبوده و از الان بخواد واسه امتحان پایانی آماده بشه، لازمه واسه همه چی اظهار نظر کنید؟
جالب تو کالج ما همچین کانالی زدن 🤣🤣🤣🔥🔥🔥 فک کنم یارو پولش از پارو بالا میره چون بندگان خدا بدید هوش مصنوعی حل کنه کانال چت جی بی تی ، مونیکا ، سایت poe .com هستند دیگه چرا پول گزاف بی چاره ها یه جور حل المسائل، یا ماشین حساب خدایی قدیم اگه بود دلم می سوخت و کیف می کردم الان به نظرم خودشیفته های پز پزو یا دهاتی های کودن عقب افتاده فاسد فضول از این غلط ها می کنن اونم وقتی چت جی بی تی هسن هزار تا هوش مصنوعی دیگه که شبیه ماشین حساب یا حل المسائل هستند!شده ازدوتج دانشجویی ازدواج دیپلمه ها ، هاها اونم وقتی دو نفرن ، قاچاق چی مافیا اونم کیا ج.نده صاحب گوشی های چند میلیونی بدبخت البته یارو گوز با رشوه همه ذو پاس کرده ک.یرش کرده تا ته تو ک.ون هم دختر ها برگشته اسم نجسش می چسبونه به من دهاتی بدبخت هرزه کودن گوز فضول تنه لش،ع.ن واقعا بعضی ها نامعقول گنگ هستند از نگاه من با اون حرف هایی که مجموعا باید گفت دو کلام از ننه عروس