من در مراحل اولیه ایمپلنت دندان هستم یعنی opg و cbct گرفتم و نوبت زدم برا جراحی کاشت پایه ایمپلنت ...ولی خیلی ترس دارم ...اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگید.
دو تا دندونم هست 5 و 6 فک پایین و 6 سال پیش کشیده بودم برا ایمپلنت ولی همون موقع هم نتونستم ادامه بدم بخاطر همین ترس لعنتی دیگه دیدم فایده نداره باید شروع کنم
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
خدا کنه پیوند استخوان لازم نداشته باشی وگرنه واویلا
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
☹️ شوهرم ایمپلنت کرده. راضی نیس. من ک میزم از این مصنوعی ها میزارم.
جنس خوب حتما نذاشته
شوهر من ایمپلنت کرد خیلی درد کشید پیوند استخوانم حتی انجام داد ولی جنس عالی سرامیکی گذاشته خیلی خوبه اصلا معلوم نمیشه کاشته هزینش هم خیلی شد
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خدا کنه پیوند استخوان لازم نداشته باشی وگرنه واویلا
پرسیدم اتفاقا دکتر چیزی نگفت
گفت عکس که مشکلی نشون نمیده و باز میکنیم پودر استخوان و کلاژن میریزیم جواب میده
البته گفته دندان کناری هم احتمالا تراش بخوره شاید عصب کشی بخواد چون یکم فضا را گرفته
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
☹️ شوهرم ایمپلنت کرده. راضی نیس. من ک میزم از این مصنوعی ها میزارم.
اکثرا دیدم راضی هستن از ایمپلنت
چاره ای نیست دیگه و قطعا بهترینش هم جای همون دندون گندیده اصلی را هم نمیگیره ولی چه میشه کرد
جنس خوب حتما نذاشته شوهر من ایمپلنت کرد خیلی درد کشید پیوند استخوانم حتی انجام داد ولی جنس عالی سرا ...
پیوند استخوان چجوری هست مراحلش
من گفتم اشترومن سوئیسی کار کنه برام
علی الحساب برا دو تا دندونم گفته 28 تومن
پرسیدم اتفاقا دکتر چیزی نگفت گفت عکس که مشکلی نشون نمیده و باز میکنیم پودر استخوان و کلاژن می ...
انشالله به خوبی پیش بره
ولی وقتی انقدر درد و هزینه رو متقبل میشی بهترین جنس رو انتخاب کن سرامیکی خارجی.... شاید روکش هر دندون دو سه تومن گرونتر شه ولی دیگه عمریه
بعضی بدن ها ب بی حسی مقاومن. مث خودم ☹️ اونجوری خیلی سخته
منم خیلی بد دردم متاسفانه و متنفر از کارای دندونپزشکی
اینم خیلی درد کشیده. میگ بی حس نمیشد. جنسشو نمیدونم گلم. ولی الان والا همه چی نمیخوره. داداشم اونوق ...
شوهر من دندونهای جلوش هست و حتی هویجم باهاش گاز میزنه میخوره آخ نگفتن..
خیلی خوب براش کار کرده جنسشون هم عالیه
انشالله به خوبی پیش بره ولی وقتی انقدر درد و هزینه رو متقبل میشی بهترین جنس رو انتخاب کن سرامیکی خا ...
والا مثلا گرونترین انتخاب کردم که تضمین کرده مادام العمر هست
دونه ای 14 که گفت بخاطر قیمت دلار حتما تا تموم شه قیمت بالاتر میره
سوئیسی کار میکنه
آمریکایی گفت 12
کره ای 10200