2777
2789
عنوان

دوباره خوابای بد و تکراری می بینم.

143 بازدید | 10 پست

بچه ها یه چیزی بگم باور کنید من یه مدت یعنی حدود یکسالی بود که هرشب خوابای شبیه به هم می دیدم ولی نمیدونستم علت و تعبیرش چیه

وقتی تعبیرش میخوندم اکثراً از یه زن مکاره و یه کار حرام واینجورچیزا تعبیر می شد،خودم فکر می کردم به جاریم باشه ،ولی بعدش فهمیدم شوهرم داره با یه زن هرزه بهم خیانت می کرده.

خلاصه اون جریانش تموم شد اما یه مدته دوباره همون خواب ها رو می بینم ،بنظرتون چیکار کنم ،شبا نمیتونم بخوابم روزا فکرم درگیره 

بیچاره جاری همه انگها مال اونه🤣

در صورتی که ما خودمونم جاریه بقیه هستیم😂

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به تعبیر خواب اعتقاد ندارم ولی منم همیشه یک خواب با موضوع مشخص و اتفاقای مشخص میبینم خیلی ساله از هرکی میپرسیدم همچین تجربه ای نداشته چه جالب که شماهم همچین چیزی رو تجربه کردید

بیچاره جاری همه انگها مال اونه🤣

جاریم هم خیلی برام حسوده ،منم اینقدر به شوهرم اعتماد داشتم که هزار سال فکرشم نمی کردم همچین کاری کنه.ولی دقیق یکسال بود که تقریباً هرشب خواب می دیدم.

به هرچیزی اعتقاد داشته باشید و بهش فکر بکنید اتفاق میفته 

منم اولش اعتقاد نداشتم ،اتفاقا بهش فکر نمی کردم ،اصلا روحم هم از این موضوع خبر نداشت که بهش فکر کنم ،تازه باورش برام خیلی سخت بود.ولی هرشب روحم توی خواب اونا رو می دیده.

منم اولش اعتقاد نداشتم ،اتفاقا بهش فکر نمی کردم ،اصلا روحم هم از این موضوع خبر نداشت که بهش فکر کنم ...

میگم دیگه چون اعتقاد دارید موضوع رو به خودتون جذب میکنید به شخصه چون اعتقاد ندارم به تعبیر خواب تعبیری هم نمیکنم و اتفاقی هم نمیفته بابتش یعنی اگر اتفاقاتی تو زندگیم بیفته ارتباطش نمیدم به خواب همین