سلام میدونم شاید چیز مهمی نباشه که من براش تاپیکمیزنم ولی خب پنج شنبه ها خونه مادرشوهر میریم حتی خونه ی مادرمم نمیرم به دلایلی. مادرشوهرم زنگ زد گفت یه کم سرماخوردم مشکلی ندارید بیایید البته پشت تلفن بی حال نبود.نمیدونم بریم یا نه؟ نریمم تو خونه موندیم سخته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
منم با مامانم قهرم لجبازه و تو همه چی حرف حرف خودش بچمو فرستاد خونه داداشم الان یکماه درگیر سرماخوردگیشونم بچه های داداشم سرماخورده بودن تا الان دوتومن فقط برا یه سرماخوردگی هزینه کردم چقدم اذیت شدم