2777
2789
عنوان

میدونم....

72 بازدید | 17 پست

سلام میدونم شاید چیز مهمی نباشه  که من‌ براش تاپیک‌میزنم ولی خب پنج شنبه ها خونه مادرشوهر میریم حتی خونه ی مادرمم نمیرم به دلایلی. مادرشوهرم زنگ زد گفت یه کم سرماخوردم مشکلی ندارید بیایید البته پشت تلفن بی حال نبود.نمیدونم بریم یا نه؟ نریمم تو خونه موندیم سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرید به نظرم 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
گردش اخه کجا هوا هم به شدت کثیفه 

با ماشین برید ماسک بزنید

دور دور کنید یا همین خونه بشینید تنقلات بخوریدی بازی کنید فیلم ببینید

باور کن بیشتر خوش میگذره

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

با ماشین برید ماسک بزنید دور دور کنید یا همین خونه بشینید تنقلات بخوریدی بازی کنید فیلم ببینید ...

خونه باشیم شوهرم همش خوابه خونه مامانشم میره اونجا چرت میزنه ولی خب باز ما دو نفر ادم میبینیم

هی دلم خونه ازشون چندین ماهه نرفتم. حرفم نزدم

منم با مامانم قهرم لجبازه و تو همه چی حرف حرف خودش بچمو فرستاد خونه داداشم الان یکماه درگیر سرماخوردگیشونم بچه های داداشم سرماخورده بودن تا الان دوتومن فقط برا یه سرماخوردگی هزینه کردم چقدم اذیت شدم

حرفایی میزنه گاهی که اتیشت میزنه

چقد گوشت تلخ