2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بی شخصیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یچیزی فهمیدم اینکه اینجور ادما مریضن واقعا نمیشه با ادم روانی بحث کرد اینجور ادما اصلا مغز ندار ...

اره منم فهمیدم روانیه باهاش بحث نکردم آخرش عروس داماد اومدن معذرت خواهی کردن

اره منم فهمیدم روانیه باهاش بحث نکردم آخرش عروس داماد اومدن معذرت خواهی کردن

خوب کاری کردی خیلی سخته حالتو درک میکنم واقعا

میدونم تو هیچکاری نکردی اینا میخوان عقده اشونو خالی کنن

من با یکی رفتم سفر عقده بقیه رو روی سر من خالی کرد هیچوقت نمیبخشمش طرف روانی بودددددد

تازه ایدزم داشت واسه همین هیچی نگفتم که بهم حمله نکنه

چون میگفت خیلیارو زده منم میترسیدم هیچکاری نکردم واگذارش کردم به خدا

خوب کاری کردی خیلی سخته حالتو درک میکنم واقعا میدونم تو هیچکاری نکردی اینا میخوان عقده اشونو خالی ک ...

چه بددد😐این از ریشه روانی بود منم گفتم الان حمله ور میشه هی قدم میزد دستشو تکون میداد میگفت خودم از همه عکاسا بهترم شما به درد نمیخورین اصن حالش دست خودش نبود

کاری ب شما ندارما احتمالا کارت عالیه ولی خدا شاهده عکسایی ک من با گوشی گرفتمو چاپ کردن انقد خوب شده بود عکاسه انگار سر ب هوا بود 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من همچین اصکلی ببینم طاقت نمیارم میزنم دهنش چ بی فرهنگ بود🤦🏻‍♀️

منم چون از طرف اتلیه رفته بودم گفتم کار مردمه بزار هیچی نگم بعدا دردسر میشه واسم