2821
2789
عنوان

حس ششمی میای

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 123 پست
تنش‌داری ولی حل میشه.روزگار ب کامت میچرخه

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معتاد بود شیش ماهه خداروشکر ترک کرده  کلا ازدواج میکنه امسال؟ خوشبخت میشه حالا جز ندا هرکسی دی ...

امسالم بهش زمان بدید.بگو کلاسهاشو بره.دعای آرامش زیاد بخونه.آره خوشبخت میشه مهربونه و دل سفید

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
فداتشمممم حتماااا تو ذهنم هستی عزیزمم..کاربرناموسااا هم‌بهم گفت گرفته برات دوقلوهم‌حس کرد الهی که یه ...

منم حسم میگه یه دخمل یه پسمل😋😘

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
امسالم بهش زمان بدید.بگو کلاسهاشو بره.دعای آرامش زیاد بخونه.آره خوشبخت میشه مهربونه و دل سفید

عزيزم من كي ازدواج ميكنم ؟؟كجا اشنا ميشيم ؟ شغل و شخصيتش؟😩

لطفا بگوووو😩😩❤️

من بهت گفتم خبر بارداریتو اینجا بده یعنی خیالت تخت

سوالات زیاده و خیلیا منتظر جوابای شما هستن.خیلی ممنون که انقد صبور و مهربونی

از خدا براتون شادی و سلامتی پایدار آرزو میکنم 🤲😘❤️

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

عه عزیزم تو اینجایی.خیالت تخت اینو بهت گفتم قبلا

اره گلی حتما بهت جواب ازمایش رو میام‌میگم..به همه اینهای ک بهم گفتن میخوام زیارت عاشورا براشون بخونم..توام هستی..

عشقم یه سوال کوچولو نی نی زهره چیه نه هفتشه؟؟ اگ‌حس کردی بگو فداتشم

خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙

فداتشمممم حتماااا تو ذهنم هستی عزیزمم..کاربرناموسااا هم‌بهم گفت گرفته برات دوقلوهم‌حس کرد الهی که یه ...

آرام جون واسه هرچیزی استرس بده.ب بقیه هم گفتم‌خودتون رو‌مشغول کن.تو بارداری ی قلو یا دوقلوش رو بیا اینجا بهمون بگو💃

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...