2777
2789
عنوان

پف صورت بعد از خواب😐😑

1417 بازدید | 7 پست

توجه کردین اگر زیاد بخوابید یا مخصوصا اگر زیاد شام بخورید ،غذای شور بخورید صبحش که بیدار میشید ورم میکنید. این برای من یه مشکل بزرگه😂😭بعضیا هم اینطور نیستن البته .مثلا میرم مهمونی با اینکه شبش یه غذای عادی خوردم صبح که بیدار میشم حس میکنم پف کردم بیشتر وقتا هم که میرم مهمونی صبح که بیدار میشم همه دورم نشستن آدم آب میشه از خجالت مجبور میشم خودمو بزنم به خواب آخرشم پتو رو میکشم روی سرم بدو بدو میرم توی اتاق😭داشتم به این فکر میکردم اگر ازدواج کردم و با طرف رو دروایسی داشتم برای پف صورتم چیکار کنم😑😂خیلی پف نمیکنم ولی خب بعضی وقتا خیلی میشه... نمیدونم از کجا میاد این همه پف😭

با کسی ازدواج کن که روی پف صورتت کراش زده باشه 😅

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

من شنیدم سیب زمینی رو رنده کن بذار ۱۰_۲۰دقیقه رو صورتت بمونه بعد پف صورتت مبخوابه

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج کردی اینجور مسائل برات عادی میشه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)