2777
2789

بهش دل بسته بودم اما با اشنایی بیشتر چیزایی ازش شنیدم که دیگه نمیخوامش اما دلم پیشش مونده... کاش حداقل اون مثل اوایل مایل بود من نه میگفتم

خوابم نمیبره ابجیا توروخدا بیاید خیلی ناراحتم 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی که جیک و پوک زندگیشو به دختر خاله و پسر خالش میگه... برا دوستا و رفیقاش اولویت زندگیشن نه خانوادش

اون برونگرا و من درونگرا دوسش داشتم بخاطر این ویژگیش ولی میگه با همکار زن و زن پسرخالش خیلی صمیمی ان و قربون صدقه هم میرن البته تهش میگه بدون منظور

میگه من به دوستام مثل چشمام اعتماد دارم، مشاور گفت اگر همسرت از دوستات خوشش نیاد چی میگه قبول نمیکنم

کلا تو حرفاش منیت زیاد بود و هرچی خودش فکر کنه درسته ازش نمیگذره حتما باید همون باشه 

الان جدابشین خیلی بهتره تا پس فردا بری با یه بچه جدا بشی

میفهمم ولی بدجور به دلم نشسته بود

نه بگو و بلاگش کن اولش سخته ولی تا هیچی نشده بهتر فراموش میکنی

یه چیز فهمیدم اینکه نه اون حرفای جلسه اولش نه این حرفای اخرش هیچ کدوم با منطقم جور در نمیاد اون اوایل هرچی میگفتم قبول میکرد و میگفت من انتخابمو کردم امشب انگار برام خط و نوشون میکشید

برای زندگی فقط بدل نشستن کافی نیست.بدل نشستن همراه با معیارهای دیگه اول اخلاق بعدبقیه چیزا

متاسفانه سخت میتونم کسیو بپذیرم و به دلم بنشینه این ادم انگار همه جیز تموم بود برام