2777
2789
عنوان

خواهشن بیاید ی لحظه دعوااا

156 بازدید | 12 پست

شوهر من دائمن غر میزنه عادتهش ازبس غر زده دیگه کفریم کرده. چن روز پیش ی دعوا کردیم شوهرم چنتا کوبوند از شونم گفت ک دیسکت زد بیرون خیلی عصبی شدم بلند شدم چنتا زدمش. اعصابم اروم نشد هی چن سری پیش مادر شوهرم گفت خدا لعنت کنه اوتی ک تو رو ب من پیشنهاد داده باز شب اون شب ک دعوا کردیم گفتش منم گفتم خدا مرده هاتو لعنت کنه. اینقدر عصبی بودم یادم نبود باباش فوت کرده. 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب باز جاریم اینا اومدن شب نشینی بخدااینقدر باحترام با خانواده اش برخورد میکنم فقد پاچه میگرفت امشب 

بنظرم زنی و شوهری ک دیگه روشون توروهم بازشد اخرت ماجراس

اخه میزنع باید بخوره دردشو بچشه مثل من

یاخدا چرادس روت بلندکرد توچرا زدیش خخخخ باورم سخت خدایی زن و شوهرگلاویزشن خخخ کجاهاهمومیزنیدموهارومی ...

یدونه محکم با پا اومد از شکمش چنتا هم مشت محکم کوبوندمش 🤣🤣