2777
2789
عنوان

تب کردن دوباره پسرم کمممک لطفا

239 بازدید | 46 پست

پسرم جمعه شب تب کرد شنبه بردمش دکتر چرک خشک کن داد تا یکشنبه تب 40درجه داشت ک جز با شیاف پایین نمیومد بعد نبش قطع شد دو روز فقط سرفه میکرد امروز دوباره تب کرده و سرفه هاش شدید شده چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=263932637]استامینوفن بهش بده[/QUOTE بهش بروفن دادم الان تب ندارن دارم از نگرانی میمیرم نک ...

نگران نباش دختر دوسال و نیمه منم همینجور شد تبش ۴روز طول کشید تا کنترل شد فقط باید همش مراقب باشی کنترل کنی تا چند روز همون بروفن رو بده عالیه 

دقیقا دختر منم مث پسر شما شده بود. یک ماهه درگیریم؛ هی بهتر میشه دوباره شدید میشه. سه تا چرک خشک کن تموم کرده خوب نشده. دیگه آخر امروز بردمش پیش یه فوق تخصص عفونی کودکان که خیلی تعریفش و شنیده بودم. گفت این یه ویروسیه که جدیده و فقط نوزادان و کودکان رو مبتلا میکنه. نه کروناست نه آنفولازا نه سرماخوردگی. علائمشم فقط تب و سرفه ست. خلاصه که دو تا اسپری نوشت، یکیش و پیدا نکردیم ولی یکیش و هر۶ساعت باید بزنیم تا یه هفته. برای سرفه هاشم یه شربت نوشت گفت اگه پیدا نکردید بجاش شربت هانی تیم بگیرید، ماهم اونو پیدا نکردیم و هانی تیم گرفتیم. قرص پردینزولون هم نوشت تا یه هفته صبح بعد از صبحونه باید بدیم و چرک خشک کنم آزیترومایسین

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عزیزم ، دکتر چرک خشک کن بهش داده؟؟؟

اونو سر وقت دادی

قطعش نکردی گذاشتی دوره اش تموم بشه؟؟

الان با اب نمک پاشویه کن ، دارو ک دادی

دیدی اوکی نشد ببرش دکتر

اگر دیدی حالش متوسطه توی خواب براش یه شیاف بذار

منتها حواست باشه ها هیچوقت تب بر هارو یهویی بهش نده با فاصله نزدیک یهو دمای بدن خیلی میاد پایین💕

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥