2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کدوممونه؟😑

184 بازدید | 14 پست

دیروز دو ساعت با داداشم رفتیم تو شهر. اییینقدر افرادی که از کنارش رد میشدن (حدود ۴ یا ۵ تا خانم تو مسیرای مختلف) نگاش میکردن که من کاملا متوجه شدم که نگاش میکنن(من معمولا متوجه نگاه اطرافیان نمیشم)

چهره شم تقریبا معمولیه(البته بگم که به نظر من معمولیه) خودش میگه خوشکلم ولی زر میزنه😂 

خصوصیاتشو بگم که بگین چه چیزی تو این آدم جلب توجه میکنه که ملت نگاش میکردن 😑

چشم و ابرو مشکی 

بینی کوچیک 

دهن متوسط 

موهای خیلی معمولی(اصلا مدل  خیلی خاصی ندارن)

پوست سفید 

نه چاقه نه لاغر

قدشم ۱۸۴

لباسشم شلوار کتون مشکی و پافر مشکی با تیشرت آستین دار سفید بود

خودش متوجه نگاه ها نشد ولی بعدش که بهش گفتم

خودش گفت که به خاطر خوشکلیم نگام میکردن (خدای اعتماد به نفسه)ولی من میگم به خاطر زشتیت نگات میکردن😐😂

حالا به نظرتون حق با منه یا اون؟😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با داداشته😁😁😁

واقعا؟😑😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

تاپیک رو ترک میکنم حجم پز در توان روح نحیفم نیس🥴

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
حسووددی نکن حالا خخخ

حسودی نمیکنم ولی واقعا همینجوری خدای اعتماد به نفسه حالا از دیروز هی به من میگه خوشبحالت با اینکه زشتی داداش خوشکلی داری😐😂خیلی بی شعوره😑دوس داشتم نظراتو بکوبم تو صورتش ولی متاسفانه مثل اینکه نشد🥲

تاپیک رو ترک میکنم حجم پز در توان روح نحیفم نیس🥴

پز داداشم؟😂آره خدای اعتماد به نفسه😑 

حق با اونه😁😂

واقعا؟😑😂میخواستم تاپیکو بکوبونم تو صورتش ولی حیف که نشد🥲

شاید فکر میکردن باهم نامزد هستین میگفتن دختره چه شانسی داره 

باورت میشه رفتیم تو ی کفش فروشی ی دختر حدود ۲۰ ساله که فروشنده بود چشم از روش بر نمیداشت؟ قششششنگ متوجه شدم

من تو ذهن خودم میگفتم لابد زشت ندیده😑😂

واقعا؟😑😂میخواستم تاپیکو بکوبونم تو صورتش ولی حیف که نشد🥲

اره

😂😂عه عه الان نشون بدی اعتماد به نفسش میشه به سقف😂

من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
اره 😂😂عه عه الان نشون بدی اعتماد به نفسش میشه به سقف😂

صب باید ی تاپیک بزنم قبلش با نی نی سایتیا هماهنگ کنم تا بتونم تاپیکو بکوبونم تو صورتش🥲😂

🤣ای خواهر حسود😂😂😂

🥲😂