2777
2789
عنوان

كي سيد حسين عباس منش و ميشناسه

1826 بازدید | 18 پست

اين حرفهاي انگيزشي ميزنه و فايلهاشو خدادتومن ميفروشه 

از اينهايي كه تو بندر عباس تاكسي داشت الان كاليفرنيا ملك ٢٠هكتاري داري

ميگه باورهاتون رو عوض كنيد

يه كلاهبردار و شياد به تمام معنا

هر چي چرت و پرت هست فرو كرده تو باورهاي همسر من متاسفانه

🥲🥲🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی ویساسو گوش دادم خیلی مطمئن صحبت میکنه چرا میگی کلاه برداره؟ 

ملكايي كه داره همش اجاره اي هست ميگه خريدم

همسر من كلا اسكول شده از وقتي عباس منش گوش ميكنه

فايلهاشو خريداري كرده تاقدم١٠پيش رفته

عباس منش رو باورها دست ميزاره و اين اصلا خوب نيست

شوهر من توهم اين ميزنه كه بهش داره الهام ميشه عباس منش گفته اگه قدم هاي من مو به مو اجرا كني چشم سومتون باز ميشه مثل حاج اقا بهجت

بدبخت شده شوهر من

هر چي هم بهش ميگم گوش نكن 

ميگه فركانس شما پايينه ،اگاهيتون پايينه

🥲🥲

ملكايي كه داره همش اجاره اي هست ميگه خريدم همسر من كلا اسكول شده از وقتي عباس منش گوش ميكنه فايلها ...

آره از این چیزا زیاد میگه چون مردم الان خیلی دنبال این قانو جذب و اینان اونم شاید داره سو استفاده میکنه نمیدونم

زندگی دوست ماروبهم زد و باعث طلاقش شد  شوهرش شستوشویی مغزی شد انکار  خدا لعنتش کنه

همسر منم ماه قبل به زور و اسرار فراوان داشت من طلاقمو ميداد. با داشتن چند تا بچه 

مهريمو هم داشت به زور ميداد بدون داشتن هيچ اختلافي

چون عباس منش گفته بود كه با همسراتون هم فركانس نيستين جدا بشين

عباس منش باورهاي اشغالي تو كله اينها پر ميكنه و اينها فكر ميكنن خيلي اگاهيشون بالا رفته و همسراشون فركانس و اگاهيشون پايينه و بايد راحت جدا بشن و بچه ها هم خدا شون بزرگه 

همسر منم ماه قبل به زور و اسرار فراوان داشت من طلاقمو ميداد. با داشتن چند تا بچه  مهريمو هم دا ...

دقیقا به شوهر اونم اینطوری کفته 

گفته مسئولیت قبول نکنین‌ ..‌‌‌‌‌فکر کن بدون هیچ مشکلی یعو تخت تاثیر این زندکیشون نابود شد 

کاش یکی رو پیدا کنی باعاش صحبت کنه و بلکه ب خودش بیاد 

مثلا یع روحانی یا کسی که حرفش با سند و منطقیه  

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
آره از این چیزا زیاد میگه چون مردم الان خیلی دنبال این قانو جذب و اینان اونم شاید داره سو استفاده می ...

جالب اينجا من ماه ميخواستم همسرمو تيمارستات بستري كنم

بدبخت و ديوونه كرده

الان بهتره

از قبل 

ولي ادم قبل از عباس منش نيست حرفهاي چرت پرت ميزنه

نميتونيم راهنماييش كنيم ميگه شما اگاهيتون پايينه