1sh مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 14 عنوان ضعف عضلانی 4712 بازدید | 26 پست سلام مامانا پسرم عدد cpk بالایی داره یک سال وسه ماهشه کسی اینطوری بوده ؟ توروخدا کمکم کنین دارم دیونه میشم 1401/09/24 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 سلام عزیزم،چه علائمی داره؟راه میره؟ وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 عددش چنده؟ وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 عددش ۳۵۵ علائمش چی بوده؟ وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
1sh مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 14 سلام عزیزم،چه علائمی داره؟راه میره؟ راه میره چند قدم میفته دکتر گفت باید بری پیش متخصص اعصاب دارم دیونه میشم
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 راه میره چند قدم میفته دکتر گفت باید بری پیش متخصص اعصاب دارم دیونه میشم عددش خیلی بالا نیست مگه رنج نرمال روی برگه چنده؟اخه اگه میوپاتی بود که نمیتونست راه بره؟به موقع گردن گرفته؟ وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 توی را رفتن یکم ضعیفه آزمایش داده بدنیااومدنی مشکلی نداشت؟ وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 توی را رفتن یکم ضعیفه آزمایش داده اخه حتی ازبچه ها هستن تا۱۸ ماهگی راه نمیرن حتی،یه خانومی هم اینجا بود فکرکنم عدد سی پی کا بچش دوهزار بود میگفت مشکل داره وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
1sh مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 14 عددش خیلی بالا نیست مگه رنج نرمال روی برگه چنده؟اخه اگه میوپاتی بود که نمیتونست راه بره؟به موقع گردن ... توی برگه نوشته ۱۷۴ نمیدونم آزمایشگاه هم درست نوشته رنج یا نه آره تقریبا نشستن و گردن گرفتن و چهار دست و پا رفتنش ب موقع بود فقط شل راه میره
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 پاهاش لاغره؟بدنش شله؟ وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
1sh مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 14 اخه حتی ازبچه ها هستن تا۱۸ ماهگی راه نمیرن حتی،یه خانومی هم اینجا بود فکرکنم عدد سی پی کا بچش دوهزار ... ای خدا کاشکی میتونستم پیداش کنم ازش سوال بپرسم چی شده
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8941 ببرش دکتر ان شاالله که هیچ موردی نیست اما من تواین سایت چندنفری که بچه هاشون مشکل داشتن رو میگفتن عددش بالای هزار بوده وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
1sh مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 14 پاهاش لاغره؟بدنش شله؟ نه اتفاقا وزنش خوبه موقع نشستن قوز میکنه گاهی باید پشتش رو بگم صاف بشین