2821
2789

هفته سیزدهمم سونوی ان تی دادم دو روز پیش گفت به احتمال زیاد پسره، گفتم چیزی دیدید؟ گفت بله یه سایه ای دیدم، ممکنه اشتباه بشه بعدا؟  

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفاً نیاید بگید چه فرقی داره و اینا، خودم بقیه رو نصیحت میکنم، دختر هم باشه شاکر خدا هستم❤️ تایپیکای دیگه با این موضوع اکثرا برای دهه نود بودن می‌خوام بدونم تازگی ها این اتفاق افتاده برای مامانای باردار هم دوره خودم؟

ممنونم ازتون، دختر دوم خودمم تو ان تی گفتن شاید پسره اما دختر شد اما مال پنج سال پیشه، ایندفعه ولی دکترم با دقت بررسی و زوم میکرد، گفت معمولا من تو این هفته صد در صد به همه میگم، ولی من چون رحمم اسپاسم داشت گفت دقیق ندیدم که مطمئن بشم اما احتمال خیلی زیاد پسره، احساس کردم خودش مطمئن بود چون آخرش گفت اینم از جوجه خان شما، ولی بازم صددرصد به من نگفت که بعداً شاخ نشم براش

لطفاً نیاید بگید چه فرقی داره و اینا، خودم بقیه رو نصیحت میکنم، دختر هم باشه شاکر خدا هستم❤️ تایپیکا ...

سلام اسی تا پیک دو سال پیشت دیدم عزیزم

چقدر شد تا باردار شدی چکارا کردی؟ 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
لطفاً نیاید بگید چه فرقی داره و اینا، خودم بقیه رو نصیحت میکنم، دختر هم باشه شاکر خدا هستم❤️ تایپیکا ...

چند تا از دوستای من که آن تی گفت احتمال زیاد پسره پسر بود حالا برای شما چی هست؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤