2777
2789
عنوان

چه ارث خوب و بدی از والدین گرفتید؟ظاهری یا باطنی

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 51 پست

سینه های بزرگ از مامانبزرگ پدری

فاصله بین دوتا دندون جلو از پدر و خانواه پدری

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

چهره خوب از طرف پدرم 

قد ازطرف مادرم 

پسوریازیس از پدرم 

بقیه شو نمیخوام بهش فکر کنم😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندونای افتضاح هم ظاهری هم باطنی_ناراحتی قلبی و گوارشی_اخلاق سگی_دماغ بزرگ😐

بهترینش پرمو بودن_پوست سفید و صاف_لبای قلوه ای_استخونای کشیده_طاقچه😅

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
قلب مهربون از مادرم  روح پر از مهر وفا از پدرم  صورت سفید خوش بر خورد از مادرم  چش ...

چه خوب

من نکات خوبشون رو کم دقت کردم زیادن ولی اگر یه چیز بد خیلی تو چشمم باشه یه مدت همه چی یادم میره

ارثای خوب ظاهری:

لبام رو انگار ژل زدم که از عموم بهم ارث رسیده.

چشمام هم درشت و کشیده اس بازم از عموم ارث رسیده.

ارثای خوب اخلاقی:

اصلا حسود نیستم از بابام ارث رسیده.

ارثای بد ظاهری:

مو هام وز بود که از مامانم بهم ارث رسیده.😂😂

قدمم کوتاهه.که از هر دو طرف ارث رسیده.

ارثای بد اخلاقی:

لج باز بودنه از طرف خانواده ی پدریم بهم ارث رسیده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
جامع وکامل مث جلسه خواستگاری

😎😎😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//