2777
2789
عنوان

چه وسواس عجیبی دارین؟!

408 بازدید | 48 پست

یه چیزی که بقیه بفهمن تعجب کنن مثلا😐😁من خودم از کبریت بدم میومد به حدی که اگر بهم میخورد باید میرفتم حمام واقعا حالمو بد میکرد😐😐😐ولی یکم که بزرگتر شدم سعی کردم باهاش کنار بیام کم کم با دستمال جابه جاش میکردم بعد چند سالم این وسواسو گذاشتم کنار😄😄😄البته بعضی وقتا درونم بیدار میشه🤣🤣🤣🤣🤣

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پتوم برعکس باشه روم خوابم نمیبره🥴

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

من غذای هیچکیو نمیخورم الا خودمون ، حتی نذری هم باشه نمیخورم

اینجوری که خیلی اذیت میشی😦😦😦😦

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

قبل خواب باید تختم رو تمیز می کنم و پتوم رو تخت کنم  این جوری خوابم نمی بره .

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
ازخاک بدم میاد اگه دستم یاپام بخوره تموم بدنم مورمورمیشه وووییییی چ حس بدیه😑

چه جالب😁😁😁

این ک وقتی میخوابم فکر میکنم لباسام تو کمد تنهان🤣

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣