2777
2789

۲۵.۲۶

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۷

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

چنده خودت بگو

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
الان گذاشت واقعا؟؟😂😂✋

واقعا گذاشت

الان گذاشت واقعا؟؟😂😂✋

اره تازه موهاشم دم اسبی بسته بود

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
امیر نیست ۲۶

خوشبخت بشید

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙