2777
2789

خانما من ۲۴ سالمه .مشکل تپش قلب دارم .

اونم زیاد یعنی از صب که چشام باز میکنم تند تند میزنه تا وقتی دوباره خوابم ببره خیلی تند ها.

خلاصه رفتم دکتر بم قرص پروپرونازول ۱۰ داد گف روزی دوتا وقتی مصرف کردم اینقد خوب شددددم که نگو 

منی که هیچ جوره وزن نمیگرفتم از ۴۸ شدم ۵۴ حتی خوشکل ترم شدم اعتماد بنفس گرفتم .

ولی مشکل اینجا بود که نمیتونستم بیدار شم و توهم میزدم .مثلا شوهرم خیلی به نهار حساسه من  گوشیم کوک میکردم واسه ساعت ۱۰ یا ۱۱ بیدار شم بعد تو خواب توهم میزدم دارم کارامو انجام میدم رااااحت .یهو بیدار میشدم میبینم ساعت ۱ مم هنوز پا نشدم .

شوهرمم یه آدم شکمو بیشوره ۴ ماه بیشتر تحمل نکرد گف باید بیدار شی نهار بزاری ینی چی همش خواب .

خلاصه قرصمو کم کردم کردمش روزی یکی اصلا اثر نداشت و اعصابم بشدددددت خراب بود خود بخود . 

دکترم هم میگف این ضعیف ترین قرصیه که نوشتم شب زود بخواب بتونی صب بیدار شی ولی بخدا دست خودم نبود توهم میزدم بیدار شدم ولی ...

خلاصه دیدم اینجوریه کلا قرص گذاشتم کنار 

الان میخام برج. ۱۲ ببعد اقدام کنم بار دار شم .

تروخدا بهم کمک کنید بگید چاره ام چیه با این تپش قلب و اظطراب شدید ؟؟؟

راهی جز قرص نیست؟من  اراده ام قویه هرچی بدونم خوبه دقیق انجام میدم که حالم خوب شه 

از طرفی هم دیگه نمیخام برم پیش روانشناس چون شوهرم از وقتی تحت نظر شدم دیگه به حرفم گوش نمیده حس میکنه من زن کاملی نیستم و ممکنه اشتباه راهنمایش کنم 

.

همه ی تاپیکت یه طرف جمله آخرت یه طرف 

ینی چی شوهرت تورو زن کاملی نمیدونه 😐 قبل بچه دار شدن به اینکه شوهرتون می‌تونه پدر خوبی باشه خوب فک کنید

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی تاپیکت یه طرف جمله آخرت یه طرف  ینی چی شوهرت تورو زن کاملی نمیدونه 😐 قبل بچه دار شدن به ...

عزیزم ما باهم خیلی خوبیم ولی وقتی میرم پیش روانشناس بم ترحم میکنه و هی میخاد دلداریم بده انگار ضعف دارم

.
تا وقتی قرص بخوری خوبی ولی قط کنی😔 چند سالته  موقع بارداری چیکار میکنی

اره منم قرص میخورم 

۲۰سالمه از موقع حاملگیم اینجوری شدم همش فشارم بالا بود دکتر گفت برای بچه ضرر داره 

حتما قبل حاملگی حتما زیر نظر دکتر باشی

❤️‍🩹فرزند خاک بلوچستان مظلوم❤️‍🩹💜ARMY giril💜 خدایا مواظب پسرانم باش✨🥹.      
اره منم قرص میخورم  ۲۰سالمه از موقع حاملگیم اینجوری شدم همش فشارم بالا بود دکتر گفت برای بچه ض ...

ای بابا 💔 خیلی سنگینه هم سن ما دارن به آرایش و سفر فک میکنن ما به داروهای قلب و فشار😔

موقع بارداری هم دارو مصرف کردی؟

.
ای بابا 💔 خیلی سنگینه هم سن ما دارن به آرایش و سفر فک میکنن ما به داروهای قلب و فشار😔 موقع باردار ...

اره کپسول روغن ماهی داده بود دکترم 

اره خیلی سخته 😔

تازه معلوم نیس از چی هست دکترم گفت باید ۴۸ساعت بستری باشم تا معلوم بشه از چی هست

قرصات چی است ؟؟خواب آور نیستن؟

متازیرو میخورم دکترم گفت چون سنم کمه این دارو رو داده

خواب اور نیس نصفی روز میخورم نصفی شب 

اره کپسول روغن ماهی داده بود دکترم  اره خیلی سخته 😔 تازه معلوم نیس از چی هست دکترم گفت باید ...

اوف ولش تروخدا .

من حالم زیادی بد نبود خواستم بدتر نشم اما از وقتی قرص مصرف گردم و قط کردم بیشتر شد

.
اوف ولش تروخدا . من حالم زیادی بد نبود خواستم بدتر نشم اما از وقتی قرص مصرف گردم و قط کردم بیشتر شد

از استرس و ناراحتی هم بیشتر میشه 

مال من ارثیه ولی از وقتی ازدواج کردم بیشتر شده چون خانواده شوهرم مدام منو ناراحت میکنن

از استرس و ناراحتی هم بیشتر میشه  مال من ارثیه ولی از وقتی ازدواج کردم بیشتر شده چون خانواده ش ...

اره منم مشکل واسم پیش اومد اینجوری شدم‌. از بس حرص خوردم

.
اره منم مشکل واسم پیش اومد اینجوری شدم‌. از بس حرص خوردم

اخیی🥲

همیشه شاد باشی عزیزم🥺