2777
2789

کتری بگیر بزار با اب ک بجوشه بعد توش گلاب و گل محمدی بنداز بو خونتو خیلی خوب میکنه بزار همینجوری بجوشه تا اب کتری کم بشه بعد برش دار 

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عود استفاده میکنم... یا گلاب اسپری میکنم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

هیچ‌چیزی نیست که تا چند روز بوی خوب را حفظ کنه 

ولی مرتب شستن لباس ها و ظروف ، بیرون گذاشتن هر روزه زباله ها ، روشن کردن عود ،جوشاندن وانیل ، قهوه ، پوست پرتقال 

میتونه به خوش‌بو ماندن منزل کمک بکنه

وقتی فرش و ملافه ها متکاها رو زودبزود بشوری خونه خودبه خود خوشبو میشه.. اسپره خوشبو کننده هوا داشته ...

میشورم زیاد ، فقط فرش رو ۶ ماهی یکبار 

اسپری چی استفاده می‌کنی؟

یه خوشبو کننده هایی هست اسمشون ایفل فکر کنم ما داریم همبشه میگیریم پرتقالیش برای سرویس بهداشتی توی ساختمون عالیه کل توالت تا سه چهار ماه بودی آبنبات پرتقالی میگیره🤤😂

برای توی خونه طعم های گرم مثل شکلات بگیر عاااااالیه قیمت هر کدوم حدود صد و ده تومن هست ولی کامل بوش می مونه.توی شیشه هست سه تا عود هم داره تو یکیشو بزن داخلش تا دیر تموم بشه.اینو از مغازه های عود فروشی میتونی بخری.همه بوییش داره ولی حتما برای خونه گرم انتخاب کن حتماااااا من شکلاتیشو دوس دارم همه مدل داره.برای سرویش بهداشتی حتماااا پرتقالی

عود بوش زیاده ، نوزاد دارم براش ضرر نداشته باشه

خب نگذار عزیز.. شاید نسازه بهش..

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یکی بهم گفت تو مخزن جاروبرقی عطر میریزم

وقتی جارو میکشم خونه بوی خوب میگیره

تو کمد لباسا صابون رو رنده میکنم میریزم تو زیپ کیف میزارم لای لباسا یا تو جوراب پارازین صابون میزارم میزارم لای رختخواب و از این کارا