2777
2789

۲۲ سالمه، ترم آخر کارشناسی هستم، دانشجو معلمم و استخدام رسمی و از مهر میرم سرکار، و جدیدا شکست روحی وحشتناکی رو تجربه کردم.. اینا شرایط الانمه و تقریبا مسیر آیندم مشخصه ولی انگیزه ای ندارم، کلا امیدی به آینده ندارم از همه چی میترسم و بی اعتمادم..و هرچی میخوام دنبال یه علت باشم که به آینده امیدوار باشم هیچی پیدا نمیکنم🥺شما هم مثل من هستید یا خوش بین هستید به آینده؟ نه میخوام بمیرم نه میخوام اینطوری زندگیم بگذره.. شبیه شکنجه میمونه اینکه به اجبار باید منتظر سرنوشتم باشم و ببینم دنیا چی واسم میخواد!!

«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا می‌کند✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط به این فکر کن امنیت شغلی داری این حالت روحیت گذراست 

الان خیلی ها اصلا امنیت شغلی ندارن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اکثریت تو سن تو همینن که توی محدوده سنی واسه ازدواج و روابط قرار میگیرن که با کی بعد اشنا بشن چرا با این تموم شد حالا کی از کجا چه جوری بیاد....ولی میاد خودش پیش میاد نگرانم نباش تو قراره با ی نفر ازدواج گنی نه با هر کی سر راهت بود

منم شرایط تو رو تجربه کردم... سنت کمه خوش باش برا خودت خیلیم خوب تو این سن پیشرفت کردی ان شاالله راه خوبی پیش رو داری

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
همینکه قراره یه معلم خوب واسه دانش آموزان باشی 

واقعا تنهاا چیزی که باعث میشه خوشحال بشم همین شغلم و ارتباطم با دانش آموزامه🥺❤

«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا می‌کند✨
خدا رو شکر کن مایی که هنوز مسیر آیندمون به شدت تاریکه چی بگیم؟:/

انشاالله بهترینا واست اتفاق بیفته❤❤