2777
2789
عنوان

این حالات برای ماه اول طبیعیه؟؟؟

228 بازدید | 22 پست

سلام

من تازه امروز بی‌بی چکم مثبت شده و روز چهارم موعدمه...

تا وقتی دراز کشیدم حالم خوبه ولی مثلا امشب که رفته بودم پاساژ یهو دلم درد گرفت عین دل دردای پریودی(طوری که رفتم دستشویی چک کردم پریود شدم یانه!!!)

علاوه براون واژنم خارش و سوزش داره و ترشحات خییلی زیاده

اینا طبیعیه؟؟

تا کی قراره این طوری باشه؟؟

من دانشجو ام اصلا نمیتونم ۹ ماه بخوابم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلدرد و کمر درد اوایلش طبیعیه ، تا جفت تو جاش محکم بشه هست 

ولی خارش و سوزش از عفونته باید حتما به دکتر بگی درمان کنه ، خطرناکه عفونت 

بهتره سه ماه اول کار سخت نکنی و خودتو خسته نکنی

اوخی عزیزم مبارکت باشه منم هفته پیش بیبی چکم مثبت شد دیروز ازمایش روتین بارداری رو دادم و یکشنبه سونوی هشت هفتگی دارم

اولاش منم دل درد پریودی داشتم فکر میکردم دارم پریود میشم بعد پونزده روز تاخیر بیبی چکم مثبت شد ترشحم بله دارم دکتر گف تا وقتی متمایل به قهوه ای و کشدار نباشه اشکالی نداره 

منم نمیخوابم اصلا خودم همه کارامو میکنم درضمن دکتر گف اگ خیلی سرپا وایسادی یا حین کار کمردرد خفیف گرفتی طبیعیه نترس فقط کار سنگین نکن مراقب خودت باش هیچ اتفاقی نمیفته عزیزم 

اوخی عزیزم مبارکت باشه منم هفته پیش بیبی چکم مثبت شد دیروز ازمایش روتین بارداری رو دادم و یکشنبه سون ...

مرسی عزیزممال شماهم مبارک باشه💙

از کی باید رفت دکتر ؟

همسرم میگه ماه اول دوم و کلا باید بخوابی چون بچه حساسه ولی واقعا نمیشه

دوستان من امروز بیبی چک زدم منفی شد بعد حدود ۴ ساعت ی خط افتاد معنیش چیه نوشته بعد ۱۰ دقیقه دیگه اعت ...

آره باید بعد ۵ دقیقه باشه بعد اون دیگه اعتبار نداره مال منم قبلا اینطوری شده بوده و حامله نبودم

آره باید بعد ۵ دقیقه باشه بعد اون دیگه اعتبار نداره مال منم قبلا اینطوری شده بوده و حامله نبودم

خوب خداراشکر ولی دلدرد مثه پریودی دارم سمت چپ کمرم هم دوهفتس سوزش داره

وای منم یک هفته عقب انداختم چقدر علایم مون شبیه همه من هنوز جرعت است زدن نداشتم

منم جرئت نمیکردم اصلا چون واقعا بچه نمیخواستم فعلا ولی بزن زودتر این ماه های اول که مغز و سیستم عصبی بچه تشکیل میشه طلاییه بزن که زودتر مطمئن بشی