2777
2789

سلام من یه عینک گرفتم قابش ۵۸۰ شیشه اش ۶۸۰ 

بعد ۱/۲۰۰ بیمه تکمیلی دارم با فرانشیز پونزده درصد. 

من چقدر باید اضافه پرداخت کنم ؟؟؟ 

هرکی می تونه برام حلش کنه بگه براش صلوات بفرستم گیج شدم بخدا از غروب 🥴🥴

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

این همه افراد آنلاین یعنی هیچکدوم بلد نیستین؟😞😞

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمت عینکتون از سقف بیمتون بیشتر میشه. اگه اشتباه نکنم فرانشیز باید ۱۸۰ هزارتومن پرداخت کنید.

بله بیشتر میشه ممنونم که لطف کردین حساب کردین

همسرمم میگه ۱۸۰ 

ولی به من گفتن ۲۳۰ چرا 

۱۸۹ باید بدی

پس چرا به من گفتن ۲۳۰😑🥲

بله بیشتر میشه ممنونم که لطف کردین حساب کردین همسرمم میگه ۱۸۰  ولی به من گفتن ۲۳۰ چرا

خواهش می‌کنم.

پول عینکتون میشه ۱ میلیون و ۲۶۰

۱ میلیون و ۲۰۰ که از بیمتون هزینه میشه، با فرانشیز ۱۵ درصد که میشه ۱۸۰ هزارتومن

۶۰ تومنم باید مازاد هزینه عینک رو پرداخت کنید.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
خواهش می‌کنم. پول عینکتون میشه ۱ میلیون و ۲۶۰ ۱ میلیون و ۲۰۰ که از بیمتون هزینه میشه، با فرانشیز ۱ ...

عزیزم میشه بگی با ده درصد چقدر میشه؟ 

خدا خیرت بده حس میکنم گوشام عوضی شنیده عارمم میشه اینا و به شوهرم بگم 🤦😂😂

عزیزم میشه بگی با ده درصد چقدر میشه؟  خدا خیرت بده حس میکنم گوشام عوضی شنیده عارمم میشه اینا و ...

میشه ۱۲۰ تومن

😁😁

میشه ۱۲۰ تومن 😁😁

آخه پس چجور اونا ۲۳۰ گفتن باید بیشتر بدم 

اونا گفتن قیمت عینک ۱۲۶۰ 

با فرانشیز (که من خوب نشنیدم پونزده یا ده) بیمه ام کم میشه ، میشه ۱۰۳۰ 

1260-1030=230

🥴🥴🥴🥴 

آخه پس چجور اونا ۲۳۰ گفتن باید بیشتر بدم  اونا گفتن قیمت عینک ۱۲۶۰  با فرانشیز (که من خو ...

قیمت عینکتون میشه ۱.۲۶۰

ولی سقف بیمتون ۱.۲۰۰

پس یه ۶۰ تومن خودتون باید جدا پرداخت کنید، چون قیمت عینکتون ۶۰ تومن بیشتر از سقف بیمتون هست.

از طرفی فرانشیز بیمه‌تون ۱۵ درصده، یعنی از کل مبلغ باید ۱۵ درصد خودتون پرداخت کنید.

۱۵ درصد ۱.۲۰۰ میشه ۱۸۰ تومن

۶۰ تومن هم که باید جدا پرداخت کنید. میشه ۲۴۰ تومن

احتمالا ۱۰ تومن هم تخفیف دادن بهتون.

قیمت عینکتون میشه ۱.۲۶۰ ولی سقف بیمتون ۱.۲۰۰ پس یه ۶۰ تومن خودتون باید جدا پرداخت کنید، چون قیمت ع ...

آهان خیلی ممنونم 

واقعا لطف کردی ممنونم که اینقد وقت گذاشتی و منو روشن کردی ایشالا که به هرچی میخوایی برسی.

نه تخفیفم ندادن ،رفتم ته فیشو دیدم قیمت قاب ده تومن کمتره😁

بوس بهت 🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘

آهان خیلی ممنونم  واقعا لطف کردی ممنونم که اینقد وقت گذاشتی و منو روشن کردی ایشالا که به هرچی ...

خواهش می کنم دوست عزیز🥰❤️