2777
2789
عنوان

موندم سر دوراهی

77 بازدید | 13 پست

دخترم ۴سال و ۴ماهشه بچه بدقلقه بردمش روانپزشک ارجاع داد مشاوره ولی اصلا خوب نشد امشب بردمش روانپزشک علائمشو گفتم قرص رسپریدون داده گفته بده الان خانوادم منو میترسونن نده از الان قرص اعصاب به بچه ۴ ساله خب من چ کنم وقتی پرخاشگره هیجوره کوتاه نمیاد عصبیه انعطاف پذیر نیس اخلاقش خودرایه سرکلاسش نمیشینه اذیت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قرص نده  فقط با حرف و دمنوش آرام بخش  سعی کن باهاش کنار بیای عصبیش هم نکنی  ب ...

این خب از اول بچه بدقلق بود حرف دیروز و امروز نیس من از اول با بدقلقیش ساختم ولی الان سن آموزششع لج میکنه عصبی میشه

خب اخه وقتی با مشاوره خوب نشده دکتر دیگه ام ببزم دارو مینویسه

آره اینم هست ولی به مرور درست میشه ما یه همسایه داشتیم اونم قرص می‌خورد الان انقدر بچه خوبی شده انقدر آروم و خجالتیه

آره اینم هست ولی به مرور درست میشه ما یه همسایه داشتیم اونم قرص می‌خورد الان انقدر بچه خوبی شده انقد ...

ببین انقد موقع پرخاشگری و لحبازیش ازش متنفر میشم حد نداره منو به جنون میرسونه اطرافیان همه میگن خیلی صبوری میکنی 

بفرستش مهد کودک مشغولش کن  باهاش حرف بزن

مهد اصلا نرفت دوست نداشت دوتا مهد عوض کردم هیچکدومو دوس نداشت الان زبان میفرستمش ۸ ماهه با ترس و لرز و التماس بردمش اذیت میکنه پرخاشگری میکنه با اینکه هوشش از کلاس بیشتر یبار ازش تست گرفتن ببینن این با این همه اذیت چیزیم حالیشه دیرن همه رو بلده

ببین انقد موقع پرخاشگری و لحبازیش ازش متنفر میشم حد نداره منو به جنون میرسونه اطرافیان همه میگن خیلی ...

عزیزم عیب نداره تحمل کن بچه است همه بچه ها شلوغه دیگه الان منتها این بچه شما یکم شلوغ تره اما خوب درست میشه نگران نباش

چه رفتار هایی نشون میده ؟ 

مثلا جلسه پیش بهش گفتن زیر پنجره نشین سرده اینم بهش بر خورد گریه از کلاس دویید بیرون بعد دیگه مگه میشع آرومش کرد لج میکنه بهونه میاره یدفعه جیغ میزنه

مثلا جلسه پیش بهش گفتن زیر پنجره نشین سرده اینم بهش بر خورد گریه از کلاس دویید بیرون بعد دیگه مگه می ...

سعی کن باهاش صحبت کنی بهش بگی کار زشتیه یا به خاطر این رفتارش تنبیهش کن  چیزی که می‌خواد و براش یه مدت نگیر مهربونی که بهش میکنی و کمتر کن باهاش سنگین رفتار کن که متوجه اشتباهش بشه