2777
2789
عنوان

خانما تو سونوگرافی نوشته نی نیم دولیکوسفال هست

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

من سر این موضوع چنان اشک میریختم که فکر میکردم یه بچه کله خیاری زشت به دنیا میارم اینم سر ملوسش

فقط از همون اول دور سرشو با روسری ببند و بذارش رو بالشت فرم دهی

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

ان شاالله بدنیا اومد بیشتر به پشت بخوابونش تا گرد بشه پسر منم اول میکروسفالی نشون داد چن هفته بعد دولیکو سفالی ماشاالله الان کلش گرده از خوشگلی هم زبانزده بزنم به تخته

هیچی  من سر این موضوع چنان اشک میریختم که فکر میکردم یه بچه کله خیاری زشت به دنیا میارم اینم س ...

ولی ببخشید قصد بدی ندارم یخورده سرش نورمال نیست؟

I'll have a hard days but let we just do it.
هیچی  من سر این موضوع چنان اشک میریختم که فکر میکردم یه بچه کله خیاری زشت به دنیا میارم اینم س ...

عزیزم خداروشکر 

برای نی نی منم دعا کنین

برا من نوشته ۷۰ درصد دیگه نمیدونم چقدر زیاده

ولی ببخشید قصد بدی ندارم یخورده سرش نورمال نیست؟

رو بالشته عزیزم رو پام داره خواب میره نمیتونم کامل عکس بذارم 

سرش کاملا گرده 

روز اول کشیده تر از حد نرمال یه کوچولو بود اما درست شد

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 
عزیزم خداروشکر  برای نی نی منم دعا کنین برا من نوشته ۷۰ درصد دیگه نمیدونم چقدر زیاده

اصلا مهم نیست 

بخدا من ای وی افی هم بودم مگر اشک میریختم سر این موضوع 

الان کاملا نرماله