2777
2789

سر اینکه دوست ندارم برم خونه پدر شوهرم اصلا متنفرم اینکه مناسبتها خونشون باشم شوهرمو پاشو تو یه کفش می‌کنه برا اونجا رفتن انگار خودم ندارم یکسره پلاس باشم خونه اونا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه خونواده ی اصیل ایرانی هستین 🤣🤣😂

افرین خانواده های اصیل ایرانی همیشه قبل مهمونی دعوا میکنن که تو ماشین با قیافه 😒 بشینن و تا رسیدن به مقصد سکوت باشه😂

که خدا بغل کند مگر مرا...
دیگه مناسبت برا اینه دور هم جم باشیم چه ربطی به خونه داشتن و نداشتن داره   اونم یلدا مثلا ...

بخدا یه سال رفتم داشتم مادرشوهر و شیرینی تر گذاشت تو سینی بهم گفت برندارید اگه اضافه اومد بخورید به مهمونا بدید خب من چرا باید اینجور خودمو کوچیک کنم؟

بخدا یه سال رفتم داشتم مادرشوهر و شیرینی تر گذاشت تو سینی بهم گفت برندارید اگه اضافه اومد بخورید به ...

اها از این مشکل ها دارین نرین فکر کردم ادم خوبیه شما دوست داری خونه خودت باشی