بردیا_بورانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2965 عنوان تروخدا تجربه دارین کمک کنین 91 بازدید | 5 پست طبق تاریخ پریودم ۸ هفته و ۵ روز باید باشم ولی سونوها طبق دو هفته فقط چند روز رشد داشته ک میگن احتمال توقف رشد جنین هست. دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا 1401/09/23 | 19:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sofiyaaaaaa عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1298 رشدش که نرماله فقط کیست داری تو تخمدانت خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿
بردیا_بورانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2965 رشدش که نرماله فقط کیست داری تو تخمدانت من دو هفته پیش ۵ هفته و ۵ روز بود.امروز ۶ هفته دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
sofiyaaaaaa عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1298 من دو هفته پیش ۵ هفته و ۵ روز بود. امروز ۶ هفته مگه سونو رو نبردی پیش دکتر؟خب دکترت باید بهت بگه وضعیتتو خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿
بردیا_بورانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2965 مگه سونو رو نبردی پیش دکتر؟خب دکترت باید بهت بگه وضعیتتو شنبه باید ببرم عزیزم.از نگرانی تاپیک ززدم ازینکه دوقلو هم هس شوک شدم و ناراحت ازینکه رشد نداره دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
sofiyaaaaaa عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1298 شنبه باید ببرم عزیزم.از نگرانی تاپیک ززدم ازینکه دوقلو هم هس شوک شدم و ناراحت ازینکه رشد ندار ... عزیزم فعلا چیزی که برات بده استرس و اعصاب خرابه اگه سلامتی بچه ات برات مهمه اصلا استرس نداشته باش و به خدا توکل کن انشاالله که مشکلی نداری خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿