2777
2789

اوایل بهمن با همسرم و دوستشون و همسر ایشون قرار مسافرت گذاشتیم اما تصمیم نگرفتیم کجا.حدودا 4.5 روز.از شهرایی که هستین می شه بگین و راهنماییمون کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسافرت تو زمستون رو دوست ندارم‌.البته یه جاهایی مثل کیش و اینا خوبه به شرط اینکه اوضاع برای پرواز خوب باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
تو بهمن ماه فقط کیش قشم بوشهر بندر عباس چابهار  اهواز ابادان

جنوب و گشتم فقط بوشهر و چابهار و نمی دونم چند روز پیش چک مردم هتل چیز جالبی پیدا نکردم شما در جریانین شرایط چابهار و بوشهرو

به جز سرعین سمت اردبیل دیگه کجاها رو داره برای گشتن

اسالم به خلخال ولی الان احتمالا برف و بورانه ما بیشتر از این سمت زمستونا می ریم شمال ولی سخته راه بسته باشه مه باشه یکم خطرناکه دسته جمعی حال می ده 

جنوب و گشتم فقط بوشهر و چابهار و نمی دونم چند روز پیش چک مردم هتل چیز جالبی پیدا نکردم شما در جریانی ...

چابهار هتل خوب رو میپرسم از دوستم بهتون میگم

کلا بجز جنوب بقیه جاها خیلی سرده مسافرت نمیچسبه. 

بوشهر هم من هتل هتل سیراف اتاق گیرم اومد بد نبود میتونین یه روزم برید گناوه خوب میشه خرید کرد.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
بندر و کیش و قشم رفتم چابهار چه جوریه شرایط اقامتش رفتین شما

اره خوبه بد نیست، کلا خیلی انتظار زیادی نباید داشته باشی لوکس نیست اما خیلی قشنگه، تقریبا یه جاهاییش شبیه هرمز و قشم ایناست اما کلا میری تو بافت شهری و‌ تاریخی حس خوبی داره احساس میکنی کشو دیگه‌ای هستی مثل پاکستان ایناست، لباساشون گویششون، شهر کوچیکیه خودش جای خاصی نداره، چند تا بازار قدیمی! باید تور داخلی بگیرید ببردتون بگردونه، ما یه لیدر و ماشین گرفتیم سه روز بردمون سمت شرق، سمت غرب، و مرکزی! به ترتیب میبره ساحل‌های مختلف، کوه مریخی، درک که مرز بین کویر و دریاست، شتر سواری، باغ میوه، مزرعه کروکودیل گاندو، مرز پاکستان، قایق سواری، دیدن دلفین‌ها، اگه به تاریخ شما باشه ساحل فیتوپلانگتون داره، گل‌افشان داره، جاهای جالبی داره به یه باز دیدن می‌ارزه، اما میگم لوکس نیست فک نکنی کیشه یا هتل پنج ستارش واقعا پنج ستاره‌ست! اما غذاهای بی‌نظیری داره و تند؛ کراهی آ.چاره لابستر خرچنگ میگو ماهی‌های جنوب واسه دریای عمان! میتونید برای خرید به منطقه آزاد هم برید!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱