2777
2789

من میخوام یه کاری شروع کنم به نظرتون درصدی با صاحب ملک شریک بشم یا با قیمت کمتر باهاش تفاوق کنم بهم رهن کامل بده؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میزان درامد سالیانت لیشتر لز رهنته ک رهن بده

هر چند مشکل استیجاری اینه ک شما اونجا جا نیفتی با جابجایی باز باید نقطع سر خط'شروع کنی یا سال بعد خود صاحب ملک همون کسبو راه میندازه همونجا و عذر شنارو میخواد

شما نیکارید یکی دیگه برداشت میکنه

چون مبهمه سوالتون نمیشه دقیق گفت

میخوام یه جای علمی اموزشی تاسیس کنم پول رهن هم زیاد ندارم کسی که میخوام بهش پیشنهاد بدیم جای خالی دا ...

منم شراکت رو دوست ندارم اصلا 

وام بگیر 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میخوام یه جای علمی اموزشی تاسیس کنم پول رهن هم زیاد ندارم کسی که میخوام بهش پیشنهاد بدیم جای خالی دا ...

مجوز از جایی داری؟ منم چنین برنامه ای دارم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
[QUOTE=263833680]مجوز از جایی داری؟ منم چنین برنامه ای دارم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم ؟[/QUOTE شم ...

میام خصوصی عزیزم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اگر میزان درامد سالیانت لیشتر لز رهنته ک رهن بده هر چند مشکل استیجاری اینه ک شما اونجا جا نیفتی با ...

عزیزم از الان که نمیتونم میزان استقبال بچه ها از محیط آموزشی را تخمین بزنم ....پس نمیتونم ممکنه چقدر درامد داشته باشم دنبال یکی میگردم که کاربلد باشه و درست راهنماییم کنه البته بدون هیچ توقعی