2777
2789
الان یه چیزی خوندم که حالم بد شد!چقدر بعضی آدما کثیف و پست هستند!
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کودک آزاری شامل هر جور اذیت و آزار رسوندن به بچه ها میشه مثل کتک زدن وحشیانه و سوزوندن با ته سیگار و امثال این کارا تا تجاوز جنسی و انگولک کردن بچه های بیگناه! این عوضی لابد داشته تجاوز میکرده که جرمش آدم ربایی و رابطه ی نا مشروع بوده! طفلی دختر پنج ساله از درد گریه میکرده دیگه!
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
خاک بر سر اون مادرکه دختر بچه ۵سالرو فرستاده برای مرید نون اونوقت این گرگ ها فرصت پیدا می کنن جولون بدن
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
ینی الان به دخترکوچولو تجاوز شده؟!یادر حد دست زدنو انگولک گردن.گرچه فرقیم نداره
شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
من قبلا این خبرا رو میخوندم بعد دیدم مخم سوت میکشه روانم بهم میریرزه مشروح رو نمیخونم .یعنی حکم سنگسارو باید به متجاوز به بچه ها میدادن عادلانه تر بود
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...