2777
2789
من پیشش عمل کردم خیلی خیلی دکتر خوبیه از نتیجش راضی خواهی بود 

عزیزم میشه از دکتر انقطاع بهم بگید و قد و وزنتون؟ چه سایزی گذاشتید؟ من کوچیک میخوام باشه که هیکل دخترونم خراب نشه

چقدر نقاهت داشتید؟کی عمل کردید و جای بخیش چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش ایشون جراحی کردم خیلی دکتر خوبیه واقعا من هیچ دردی نداشتم دکتر انقطاع بهترینن

عزیزم کی جراحی کردید ؟قد و وزن میگید و سایز چند کذاشتید؟من واقعا میخوام کوچیک باشه که هیکل دخترونم خراب نشه چند بذارم به نظرتون که فقط خوش فرم بشه جون سینمم کوچیکه اما بدون بافت نیست

عزیزم کی جراحی کردید ؟قد و وزن میگید و سایز چند کذاشتید؟من واقعا میخوام کوچیک باشه که هیکل دخترونم خ ...

من قدم بلنده و لاغرم منم سینه هام نمخواستم خیلی بزرگ باشه به خود دکتر انقطاع گفتم خودشون برام انتخاب کردن پروتز سایز چند بذارم تو جلسه اولی که رفتم پیششون برای مشاوره بسپار به خود دکتر خودش برات بهترینو انتخاب میکنه من که خیلی الان از سینه هام راضیم من مهر ماه عمل کردم 

300 سی سی گذاشتم 

اونایی که لاغر و  ریزین اصلا بالای ۳۰۰ نزارید که بعد از ناراحتی نابود میشین . من قدم ۱۶۳-وزن ۵۳

من به دکترم گفتم من هیکلم ریزه من زیاد بزرگ نمیخوام و طبیعی باشه من بدبخت که نمیدونستم ۳۵۰ سی سی سایزش چقد میشه اون دکتر لعنتی با توجه به حرفای من و تجربش باید این بهم میگفت ۱۲بهمن پرتز گذاشتم اینقققققد زشته و ناراضی ام یعنی سبنه گنده فاجعه. اصلا یه هیکلم نمیاد .حواستون باشه مثل من بدبخت نشین. خدا لعنت کنه دکتر فدایی رو من  رشت هستم

اونایی که لاغر و  ریزین اصلا بالای ۳۰۰ نزارید که بعد از ناراحتی نابود میشین . من قدم ۱۶۳-وزن ۵۳ ...

آرزو جان سلام

من توی خصوصی پیام دادم فکر کنم ندیدید اومدم اینجا پیام دادم گفتم شاید ببینید. الان از اندازه اش راضی هستید یا بازم به نظرتون زیادی بزرگه؟